nah_logo2
Nah ontmoetingspunt Almere

Donderdag 2 augustus is het de 1e donderdag van de maand, bijeenkomst van de NAH jongerengroep tot en met 35 jaar van 19.00 tot 21.00 uur.

Let op: dus niet meer op de 1e zaterdag van de maand.

Wij hebben de leeftijdsgrens in overleg verlaagd naar 35 jaar omdat tot 45 jaar wat te ruim lijkt vanwege de uiteenlopende interesses, boven de 35 jaar ben je natuurlijk altijd welkom op de 1e dinsdag van de maand.

Dit keer gaan we overleggen wat we de eerst volgende donderdagavond willen gaan doen.

Wil je hierbij aanwezig zijn, dan kun je je hier aanmelden..
Aanmelden is niet verplicht, je kan ook geheel vrijblijvend zonder je aan te melden langskomen.
Wil je iemand meenemen omdat je niet alleen wilt of kunt komen? Geen probleem, diegene is natuurlijk ook van harte welkom!

Locatie:
Buurtcentrum Parkwijk
Haagbeukweg 42
1326 CP Almere

De wereld is vol vriendelijke mensen.
Als je er geen kunt vinden, wees er dan zelf een.

 Ontvangen van, voor positiviteit.nl

Samen verder na een schedelbasisfractuur

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Samen verder na een schedelbasisfractuur

 

    Geschreven door: Marjolijn Dekker

    Geplaatst op: 3 april 2018

    Gevolgen NAH

    Rouw en verlies

 

Het leven van Wim en Bea van Dijk neemt een heel andere wending als Wim door een ongeval een hersenbeschadiging oploopt. Er volgt een periode van verdriet om het verlies van het leven dat ze samen hadden en nooit meer hetzelfde zal zijn. Een verhaal over loslaten, doorzettingsvermogen, accepteren en jezelf en elkaar opnieuw leren kennen. Hoe doen ze dat?

 

SchedelbasisfractuurHet moment dat mijn leven totaal veranderde

 

Op een zomerdag in 2014, op een parkeerterrein op een Duits industrieterrein, maakt Wim van Dijk (nu 59 jaar) de laadbak van zijn vrachtwagen schoon. Hij heeft net een lading diepvries gelost en er zit behoorlijk wat ijsvorming in. Om bij zijn volgende stop, een meelfabriek, weer te kunnen laden moet de auto schoon. “Dat is het moment dat mijn leven totaal veranderde”, zeg hij nu. Een paar dagen later ontwaakt hij op de Intensive Care van een hersenkliniek in Hannover met een schedelbasisfractuur. Hij kan zich niets meer herinneren van het ongeluk. Van horen zeggen is hij op de één of andere manier achterover uit de laadbak gevallen met zijn hoofd tegen een betonnen rand. “Mijn grote geluk is dat er toevallig net iemand achter mij parkeert en adequaat handelt. ”

Lees verder op: https://www.verdermethersenletsel.nl/index.php/t/samen-verder-na-een-schedelbasisfractuur/samen-verder-na-een-schedelbasisfractuur

Afdrukken E-mail