nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
De belangrijkste stap die je kunt zetten, is de volgende.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

TopcoachingWaar staan we en waar willen we heen?

 

Topcoaching De Vooruitgang is een UWV erkende jobcoachorganisatie. In 2014 hebben wij ook de erkenning gekregen voor uitvoering van IRO trajecten alsmede de erkenning voor Sociale Activering. Hiermee zijn wij in staat clienten te begeleiden vanaf het begin tot het eind.

 

We bemiddelen, begeleiden en coachen mensen zoals u en ik naar een passende werkomgeving. Ook zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met een lichamelijke, psychische of verstandelijke beperking. Dit doen wij samen met het bedrijfsleven, UWV, gemeenten, scholen, leer- werkcentra en centra voor dagbesteding.

 

Bij Topcoaching de Vooruitgang staat de mens centraal. Onze dienstverlening is zakelijk, warm, integer en betrokken. Onze coaches verstaan hun vak, ze hebben oog voor client en organisatie en zijn professioneel, passievol en integer.

 

We zijn in bezit van het kwaliteitskeurmerk ‘Blik op Werk’. Dit kwaliteits- en kennisinstituut toetst elk jaar de prestaties en kwaliteit van Topcoaching De Vooruitgang als re-integratie en coachingsbedrijf.

 Naar de website van Topcoaching De Vooruitgan.

We zijn actief in Flevoland, de Noordoostpolder, Overijssel en Gelderland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle.

Afdrukken E-mailadres

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.