nah_logo2
Nah ontmoetingspunt Almere
Wij mogen ook dit jaar weer mee doen aan de Grote Clubactie.logo grote club actie
 
De loten mogen verkocht worden vanaf 15 september tot en met 11 december.
De loten kosten de vereniging €0,60 en worden verkocht voor € 3.00 per stuk, dat is per verkocht lot dus € 2,40 voor de vereniging.logo grote club actie 80
Je kan ze verkopen aan familie, vrienden, buren, je mag er ook mee langs de deuren gaan.
 
Wil je ook loten voor de vereniging verkopen geef je dan hier op.

Loten kopen kan natuurlijk ook, klik hier om loten te kopen.

 

Je hebt altijd een keuze hoe je met iets om gaat.
Jouw keuze bepaalt hoeveel kans je maakt op positieve verandering.

Stem op ons!

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Wij mogen dit jaar mee doen met de Stichting Specsavers Steunt.

Over Stichting Specsavers Steunt

Omdat alle winkels van Specsavers een steentje bij willen dragen aan de lokale gemeenschap, geven ze per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Ieder jaar (aan het einde van de spaarronde) maken alle Specsavers-winkels de gekozen goede doelen in de buurt blij met een donatie. In december maakt Specsavers bekend voor welk lokale doelen zij gaat sparen.Knop 2De stemperiode van spaarronde 2018 loopt van 23 november 10.00 uur t/m 30 november 10.00 uur 2017.


In de stemperiode kan je 1 keer per e-mailadres (heb je meerdere emailadressen dan kan je met meerdere email adressen stemmen, maximaal 10) een stem uitbrengen op het goede doel van uw keuze.Nadat je op de stembutton hebt geklikt, opent een pop-up.

Vul hier jouw e-mailadres in, typ de woorden die worden getoond in het beveiligingsveld en druk op stemmen. Vervolgens ontvang je een e-mail met een bevestigingslink. Jouw stem wordt pas verwerkt nadat je op deze bevestigingslink hebt geklikt. Let op: het is mogelijk dat de bevestigings e-mail in je spambox of reclame terecht komt.Om dit te voorkomen voegt u   toe aan je adresboek

Op basis van het aantal stemmen wordt er per winkel een top 3 bepaald, het winkelteam kiest vervolgens een winnaar uit deze top 3. Voor deze organisatie wordt een jaar lang gespaard. 

Afdrukken E-mail