nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Collectebus

Van 28 januari t/m 2 februari is weer de collecteweek van de Hersenstichting


Ook dit jaar gaan wij weer collecteren voor de Hersenstichting, van de opbrengst die wij samen ophalen komt een gedeelte ten goede van onze vereniging.

De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren.

Om dit te bereiken laat de Hersenstichting onderzoek doen, geven ze voorlichting en voeren vernieuwende projecten uit.

Ga ook collecteren, je kan zelf aangeven in welke straten je zou willen collecteren, alle beetjes helpen.

TIP: je kan ook 2 collectebussen reserveren om gezellig samen met iemand anders te gaan collecteren. Neem de uitdaging aan en ga dit jaar ook collecteren, wil je ook collecteren? geef je dan hier op.

Online doneren in onze collectebus kan ook door hier te klikken.

Als ieder mens een ander mens gelukkig zou maken, was de hele wereld gelukkig.

Stem op ons!

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Wij mogen dit jaar mee doen met de Stichting Specsavers Steunt.

Over Stichting Specsavers Steunt

Omdat alle winkels van Specsavers een steentje bij willen dragen aan de lokale gemeenschap, geven ze per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Ieder jaar (aan het einde van de spaarronde) maken alle Specsavers-winkels de gekozen goede doelen in de buurt blij met een donatie. In december maakt Specsavers bekend voor welk lokale doelen zij gaat sparen.Knop 2De stemperiode van spaarronde 2018 loopt van 23 november 10.00 uur t/m 30 november 10.00 uur 2017.


In de stemperiode kan je 1 keer per e-mailadres (heb je meerdere emailadressen dan kan je met meerdere email adressen stemmen, maximaal 10) een stem uitbrengen op het goede doel van uw keuze.Nadat je op de stembutton hebt geklikt, opent een pop-up.

Vul hier jouw e-mailadres in, typ de woorden die worden getoond in het beveiligingsveld en druk op stemmen. Vervolgens ontvang je een e-mail met een bevestigingslink. Jouw stem wordt pas verwerkt nadat je op deze bevestigingslink hebt geklikt. Let op: het is mogelijk dat de bevestigings e-mail in je spambox of reclame terecht komt.Om dit te voorkomen voegt u   toe aan je adresboek

Op basis van het aantal stemmen wordt er per winkel een top 3 bepaald, het winkelteam kiest vervolgens een winnaar uit deze top 3. Voor deze organisatie wordt een jaar lang gespaard. 

Afdrukken E-mailadres