nah_logo2
Nah ontmoetingspunt Almere

Bowlen 2We gaan dinsdag 29 mei weer gezellig Bowlen, we verwachten je om 13.30 uur, het bowlen begint om 14.00 uur.

De eigen bijdrage voor deze middag is € 12.50 voor leden, € 16.95 voor niet leden.
Dit is inclusief drankjes en bitterballen.

Wil je ook mee gaan bowlen, geef je dan hier op.

We hebben de buitenste banen weer gevraagd en gekregen, dat is lekker rustig.

Adres is Trekweg 31, http://www.bowlingalmere.nl/
De grootste fout die je in je leven kunt maken is voortdurend bang zijn dat je een fout maakt.

(Elbert Hubbard)

Stem op ons!

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Wij mogen dit jaar mee doen met de Stichting Specsavers Steunt.

Over Stichting Specsavers Steunt

Omdat alle winkels van Specsavers een steentje bij willen dragen aan de lokale gemeenschap, geven ze per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Ieder jaar (aan het einde van de spaarronde) maken alle Specsavers-winkels de gekozen goede doelen in de buurt blij met een donatie. In december maakt Specsavers bekend voor welk lokale doelen zij gaat sparen.Knop 2De stemperiode van spaarronde 2018 loopt van 23 november 10.00 uur t/m 30 november 10.00 uur 2017.


In de stemperiode kan je 1 keer per e-mailadres (heb je meerdere emailadressen dan kan je met meerdere email adressen stemmen, maximaal 10) een stem uitbrengen op het goede doel van uw keuze.Nadat je op de stembutton hebt geklikt, opent een pop-up.

Vul hier jouw e-mailadres in, typ de woorden die worden getoond in het beveiligingsveld en druk op stemmen. Vervolgens ontvang je een e-mail met een bevestigingslink. Jouw stem wordt pas verwerkt nadat je op deze bevestigingslink hebt geklikt. Let op: het is mogelijk dat de bevestigings e-mail in je spambox of reclame terecht komt.Om dit te voorkomen voegt u   toe aan je adresboek

Op basis van het aantal stemmen wordt er per winkel een top 3 bepaald, het winkelteam kiest vervolgens een winnaar uit deze top 3. Voor deze organisatie wordt een jaar lang gespaard. 

Afdrukken E-mail