nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Collectebus

Van 28 januari t/m 2 februari is weer de collecteweek van de Hersenstichting


Ook dit jaar gaan wij weer collecteren voor de Hersenstichting, van de opbrengst die wij samen ophalen komt een gedeelte ten goede van onze vereniging.

De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren.

Om dit te bereiken laat de Hersenstichting onderzoek doen, geven ze voorlichting en voeren vernieuwende projecten uit.

Ga ook collecteren, je kan zelf aangeven in welke straten je zou willen collecteren, alle beetjes helpen.

TIP: je kan ook 2 collectebussen reserveren om gezellig samen met iemand anders te gaan collecteren. Neem de uitdaging aan en ga dit jaar ook collecteren, wil je ook collecteren? geef je dan hier op.

Online doneren in onze collectebus kan ook door hier te klikken.

Accepteer wat is. Het zorgt voor verlichting.

Toepassing gegevensbescherming

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Toepassing   gegevensbescherming   

Deze maand updaten we ons privacybeleid, zodat u makkelijker inzicht kunt krijgen in welke gegevens we verzamelen en waarom we ze verzamelen.

NAH Ontmoetingspunt Almere, Louis Davidsstraat 218, 1311 LW, Almere, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

  • Contactgegevens NAH Ontmoetingspunt Almere

Website
https://nahontmoetingspuntalmere.nl/

Adres
Louis Davidsstraat 218
1311LW
Almere

Telefoonnummer
036-5464427

E-mailadres

  • Persoonsgegevens verwerkt door NAH Ontmoetingspunt Almere

NAH  Ontmoetingspunt Almere verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

NAH Ontmoetingspunt Almere verwerkt de volgende gegevens van  bezoekers en leden:

  • Voor- en achternaam;
  • Geslacht;
  • Geboortedatum;
  • Adresgegevens;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Bankrekeningnummer;
  • Hoe vaak je bij onze bijeenkomsten aanwezig bent;
  • Of je een getroffene bent of mantelzorger;  

 

  • Doelen van de verwerking van persoonsgegevens

NAH Ontmoetingspunt Almere  verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van je betaling;
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of folders en andere brieven;
  • Verwerking van persoonsgegevens waartoe wij wettelijk verplicht zijn.

 

  • Periode van bewaring van persoonsgegevens

NAH Ontmoetingspunt Almere bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

  • Delen van persoonsgegevens met derden

NAH Ontmoetingspunt Almere verkoopt je gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van je gegevens.    

  • Persoonsgegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door  NAH Ontmoetingspunt Almere en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een andere, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar .

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren binnen vier weken op je verzoek.

Je hebt de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder: de Autoriteit Persoonsgegevens.

  • Beveiliging van persoonsgegevens

NAH Ontmoetingspunt Almere neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als je het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via .

Afdrukken E-mailadres