nah_logo2
Nah ontmoetingspunt Almere
Kerst nieuwjaarswens

 Deel je positiviteit en vriendelijkheid overal. Houd van het leven en het leven zal van jou houden.

Het Pillenprobleem

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Het Pillenprobleem

Door Dick Bijl
Nederlands | Paperback | 2018 

Samenvatting

Het PillenprobleemMedicijnen worden in de handel gebracht als keuringsinstanties vinden dat een middel meer werking dan bijwerking heeft. Maar meestal zijn die geneesmiddelen helemaal niet goed onderzocht, of alleen bij een heel kleine patiëntengroep. Eenmaal in de handel worden ze op grote schaal gebruikt door honderdduizenden patiënten. De farmaceutische industrie vaart daar wel bij, maar geldt dat ook voor de gebruikers van deze middelen?

 

Epidemioloog en voormalig huisarts Dick Bijl stelt in 'Het pillenprobleem' zeer kritische vragen over het gebruik van een aantal zeer veel gebruikte medicijnen. Is het wel nodig en verstandig dat zoveel mensen zoveel medicijnen gebruiken? Wat zijn eigenlijk de bewijzen voor de werkzaamheid van die middelen? En wat is werkelijk bekend over de bijwerkingen? Is minder medicijnen eigenlijk niet veel beter?

 

'De farmaceutische industrie haalt alle trucs uit de kast - en bedenkt steeds nieuwe - om hun middelen mooier voor te stellen dan ze zijn.'

- Dick Bijl in Skepter

NAH Ontmoetingspunt Almere werkt samen met YouBeDo.com, een online boekenwinkel die NAH Ontmoetingspunt Almere steunt met 10% van elke aankoop. YouBeDo.com verkoopt dezelfde boeken (zo'n 4 miljoen titels) voor dezelfde prijzen* en onder dezelfde voorwaarden als andere boekenaanbieders.
10% van je aankoopbedrag gaat naar een goed doel zonder dat het je iets extra’s kost.
Bestel dit boek en steun ons, klik op Onze boekenwinkel om dit boek te bestellen.

Productspecificaties

Auteur(s) Dick Bijl
Taal Nederlands
NUR Code 740
Uitgavejaar 2018
Afmetingen 211x135x20 mm
Gewicht 309 gram
ISBN10 9462985324
ISBN13 9789462985322

Afdrukken E-mailadres