nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere

Dinsdag 5 maart van 14.00 tot 15.30. Inloop vanaf 13.30. Mattijs bij NAH Ontmoetingspunt Almere.

MattijsEen hersenbloeding krijgen merk je niet, de gevolgen wel. Blijf je slachtoffer of neem je de regie weer in eigen hand. Voor mij was doelen stellen en gezien worden een van de remedies. Ik wilde weer zingeving in mijn leven, een leven dat totaal veranderd was. Mag ik ook van jou zijn, diegene die ik nu ben? Het schrijven van stukjes, mijn kijk op de wereld werd mijn redding.

Jouw wereld is namelijk ook de mijne. Ook al tel ik economisch gezien niet mee, maatschappelijk wel degelijk. Als onvrijwillig beroepsvrijwilliger kan ik absoluut van nut zijn heb ik weer een zinvol leven.

Ik heb nu weer talloze redenen om mijn bed uit te komen.

Welkom in mijn brein.

Mattijs Goede is naar eigen zeggen een eigenwijs stuk vreten, maar heeft wel een hart en behoefte aan communicatie. Met zijn kritische en humoristische stukjes, zijn kijk op de wereld wordt hij gehoord en gezien. En hierdoor gewaardeerd.

Om nieuwe dingen in je leven toe te laten, zul je soms eerst oude dingen los moeten laten.

Sinterklaas of Kerstadeautjes kopen?

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ga je Sinterklaas of Kerst cadeautjes kopen? doe dat dan via de website van Sponsorkliks!  En doneer gratis naar NAH Ontmoetingspunt Almere.

sponsorkliks logoDoneren zonder dat je het geld kost! Het kan echt!


Veel bekende grote webwinkels doen hier aan mee!

Hoe werkt het?


Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van NAH Ontmoetingspunt Almere. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert NAH Ontmoetingspunt Almere hier direct van!

 

Dit geld kun jij als klant vervolgens doneren aan NAH Ontmoetingspunt Almere. Via Sponsorkliks betaal je hetzelfde als bij andere webwinkels. Elke keer als je iets koopt, keert Sponsorkliks een bedrag uit aan NAH Ontmoetingspunt Almere. 

Bezoek de website van Sponsorkliks voor meer informatie en om te bekijken welke webwinkels deelnemen: naar de website van Sponsorkliks!

Alvast bedankt voor je gratis! bijdrage,

Afdrukken E-mailadres

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.