nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere

TipVeel mensen geven aan dat ze graag bestellen via Sponsorkliks, maar dat het vaak vergeten wordt, tip was om de App op je telefoon of tablet te laden.

Dit werkt als volgt, ga naar Google Playstore.

Zoek naar Sponsorkliks, klik op het logo van Sponsorkliks.

Klik op installeren, klik op openen, onder wie je wil sponsoren vul je in NAH Ontmoetingspunt Almere, klik op opslaan en winkel!

En steun ons gratis met je online aankoop bij vele webshops zoals, Bol.com, Media markt, Thuisbezorgd.nl, Groupon, Booking.com, Cool Blue en vele andere.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert NAH Ontmoetingspunt Almere hier direct van!

Dit geldt voor alle winkels op op de site van Sponsorkliks.

We zouden veel meer kunnen bereiken als we niet zo vaak zouden denken dat iets onmogelijk is.

Laat het CBR naar de eigen artsen luisteren

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Laat het CBR naar de eigen artsen luisteren

CBR

 

Mensen zijn geen regeltjes uit het wetboek. Als je weer gewoon gezond bent verklaard door je eigen specialist en ook een keuringsarts geen reden ziet voor een beperking op je rijbewijs dan moet het CBR daarnaar luisteren.

 

Petitie

Wij

Al diegene die willen dat het CBR een veilig maar boven alles een eerlijk besluit maakt. Dat ze gaan luisteren naar de CBR-keuringsartsen

 

Constateren

> Mensen zijn geen regeltjes uit het wetboek. Als je medisch gezien iets ernstigs hebt gehad en je bent daarna weer gewoon gezond verklaard door je eigen specialist en ook een keuringsarts geen reden ziet voor een beperking op je rijbewijs, dan moet het CBR daar ook naar luisteren.

> Nu legt het CBR al deze rapporten naast zich neer en volgt braaf algemene regeltjes uit het wetboek.

> Dit betekent dat de slachtoffers niet verder kunnen met hun leven. Ze worden iedere keer opnieuw herinnerd aan een zware periode.

> Het kost veel tijd en geld.

 > Daarom moet de wet aangepast worden zodat het CBR zijn keuringsartsen laat beslissen of een beperkt rijbewijs nodig is, ja of nee.

 

En verzoeken

De wet moet aangepast zodat keuringsartsen beslissen of een beperkt rijbewijs nodig is.

Klik hier om de petitie te ondertekenen.

Afdrukken E-mailadres

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.