nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere

TipVeel mensen geven aan dat ze graag bestellen via Sponsorkliks, maar dat het vaak vergeten wordt, tip was om de App op je telefoon of tablet te laden.

Dit werkt als volgt, ga naar Google Playstore.

Zoek naar Sponsorkliks, klik op het logo van Sponsorkliks.

Klik op installeren, klik op openen, onder wie je wil sponsoren vul je in NAH Ontmoetingspunt Almere, klik op opslaan en winkel!

En steun ons gratis met je online aankoop bij vele webshops zoals, Bol.com, Media markt, Thuisbezorgd.nl, Groupon, Booking.com, Cool Blue en vele andere.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert NAH Ontmoetingspunt Almere hier direct van!

Dit geldt voor alle winkels op op de site van Sponsorkliks.

Geluk is tevreden zijn met jezelf zonder de goedkeuring van een ander.

Ontvangen van, voor positiviteit.nl

InteraktContour realiseert woonplek voor mensen met hersenletsel in Almere

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 Interaktcontour

 

InteraktContour realiseert woonplek voor mensen met hersenletsel in Almere

 

In Lelystad zullen 4 appartementen beschikbaar komen en in Almere komen er maar liefst 12 appartementen beschikbaar.

 

Almere, 16 oktober 2018
InteraktContour realiseert samen met woningcorporatie de Alliantie 12 nieuwe appartementen in een leegstaand schoolgebouw aan de Poëziestraat in Almere. De woningen zijn voor mensen die door hersenletsel - na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersenoperatie - zorg en ondersteuning nodig hebben om zelfstandig te kunnen blijven wonen. De verbouwing is 15 oktober gestart en is volgens de huidige planning mei 2019 klaar.

De nieuwe woonlocatie van InteraktContour komt in een voormalig schoolpand in de Literatuurwijk. De begane grond wordt verbouwd tot 12 moderne appartementen, een gezamenlijke woonkeuken met een gemeenschappelijke tuin. Mensen met hersenletsel wonen hier zelfstandig en kunnen 24 uur per dag een beroep doen op zorgprofessionals.

Het aantal mensen dat kampt met ernstige gevolgen van hersenletsel neemt jaarlijks toe, ook in Almere. Daardoor ontstaat meer behoefte aan wonen met zorg op maat. Jan van Kampen, bestuurder van InteraktContour: “We zijn blij dat we samen met woningcorporatie de Alliantie meer mensen die mogelijkheid kunnen bieden. Het worden prachtige appartementen, gelegen in het hart van de Literatuurwijk.”

De Alliantie is op haar beurt blij dat zij een nieuwe bestemming kan geven aan de vrijgekomen schoollokalen. “We geven gebouwen graag een tweede leven, want het is zonde om ze leeg te laten staan”, licht regiodirecteur Eddo Rats van de Alliantie toe. “Met de omzetting naar woningen kunnen we nieuwe betaalbare huizen aanbieden en bijdragen aan de zelfstandigheid van mensen. Het is voor ons daarom een bijzonder project om aan mee te werken.”

Over InteraktContour

InteraktContour biedt gespecialiseerde hulp aan mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Wij helpen mensen met hersenletsel te ontdekken wat nog wel kan, om weer grip krijgen op hun leven en om mee te kunnen blijven doen in de samenleving. Op het gebied van leven, wonen en werken. Wij bieden daarvoor behandeling, begeleiding en wonen met zorg.

 

Heeft u interesse? neem dan contact op met:
Alice Koffijberg - Paulus
Relatiemanager | 06-13111578 |  Elspeterweg 22 | Nunspeet | Postadres: Postbus 128, 8070 AC  Nunspeet | 
a.koffijberg@interaktcontour.nl | interaktcontour.nl |  verdermethersenletsel.nl 
ma di wo do  

Afdrukken E-mailadres

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.