nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere

NAH Ontmoetingspunt Almere doet ook mee met SponsorKliks.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, CoolBlue, Media Markt en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Waarschijnlijk koop of reserveer jij ook wel eens iets online en kan je ons dus helpen.

En wat helemaal fantastisch is: het kost jou geen cent extra!

Alles voor de prijs die je normaal ook betaald voor deze producten, inclusief alle kortingen en aanbiedingen.
Klik hier voor de Sponsorklikspagina van NAH Ontmoetingspunt


Vakanties, vliegen, hotels en uitjes, klik hier.

Wees dankbaar voor wat over blijft en kijk vooruit naar wat er gaat komen.

De Zorgpin

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Zorgpin logoDe Zorgpin

 

Beschrijving

 

De zorgpin is een symbolisch cadeau in de vorm van een mooie en kwalitatieve pin die speciaal voor dit doel ontworpen is.

Een sieraad dat je als zorgontvanger cadeau geeft aan je zorgverlener (man of vrouw) om hem of haar te bedanken voor goede zorg.

Met jouw persoonlijke tekst op een prachtig kaartje leg je uit waarom je dit cadeau geeft en waarom je je waardering uit wilt spreke

Het cadeau wordt mooi verpakt en naar de ontvanger gestuurd. Die kan het openlijk en trots dragen op zijn werkkleding, of bevestigen aan een tas, jas, portemonnee, sjaal of ander materiaal. Of op de schouw of het nachtkastje leggen om met trots naar te kijken

Het cadeau wordt mooi verpakt en naar de ontvanger gestuurd. Die kan het openlijk en trots dragen op zijn werkkleding, of bevestigen aan een tas, jas, portemonnee, sjaal of ander materiaal. Of op de schouw of het nachtkastje leggen om met trots naar te kijken.

Klik hier om naar de website van Zorgpin te gaan.

Afdrukken E-mailadres

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.