nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Het beste gevoel in de wereld is het gevoel dat je van betekenis bent voor een ander.

De Zorgpin

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Zorgpin logoDe Zorgpin

 

Beschrijving

 

De zorgpin is een symbolisch cadeau in de vorm van een mooie en kwalitatieve pin die speciaal voor dit doel ontworpen is.

Een sieraad dat je als zorgontvanger cadeau geeft aan je zorgverlener (man of vrouw) om hem of haar te bedanken voor goede zorg.

Met jouw persoonlijke tekst op een prachtig kaartje leg je uit waarom je dit cadeau geeft en waarom je je waardering uit wilt spreke

Het cadeau wordt mooi verpakt en naar de ontvanger gestuurd. Die kan het openlijk en trots dragen op zijn werkkleding, of bevestigen aan een tas, jas, portemonnee, sjaal of ander materiaal. Of op de schouw of het nachtkastje leggen om met trots naar te kijken

Het cadeau wordt mooi verpakt en naar de ontvanger gestuurd. Die kan het openlijk en trots dragen op zijn werkkleding, of bevestigen aan een tas, jas, portemonnee, sjaal of ander materiaal. Of op de schouw of het nachtkastje leggen om met trots naar te kijken.

Klik hier om naar de website van Zorgpin te gaan.

Afdrukken E-mailadres

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.