nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Wanneer je verandert hoe je denkt, kun je veranderen hoe je je voelt.

(David Burns)

Ontvangen van, voor positiviteit.nl

Collecte Hersenstichting

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Collecte Hersenstichting.

Geef om je hersenen!

Geef voor de Hersenstichting

 

Van 28 januari tot en met 2 februari is het weer collecte voor de Hersenstichting, leg wat kleingeld klaar, we hebben niet genoeg collectanten om overal langs te gaan, komt er niemand langs geef dan in onze digitale collectebus, https://hersenstichting.digicollect.nl/nah-almere-nah-ontmoetingspunt-almere

 

We zijn nog op zoek naar collectanten, aanmelden als collectant voor deze week kan nog steeds, al is het maar voor een paar straten bij u in de buurt, alle beetjes helpen!

Geef je hier op om ook te collecteren

 

De Hersenstichting is afhankelijk van de bijdragen van particulieren, bedrijven en loterijen. U kunt met uw steun aan de Hersenstichting bijdragen aan een betere toekomst voor hersenpatiënten!

Wat gebeurt er met de opbrengst?

De Hersenstichting wil actief bijdragen aan gezonde hersenen. Hoe meer we van de hersenen begrijpen, hoe beter we ze gezond kunnen houden. Daarom laten we wetenschappelijk onderzoek doen, voeren we innovatieve projecten uit en dragen we bij aan goede patiëntenzorg.

Gezonde hersenen zijn van levensbelang, maar vrijwel iedereen krijgt ooit in zijn leven te maken met een hersenaandoening. Per jaar komen er 160.000 mensen met een hersenziekte bij. Bijna een half miljoen mensen in Nederland kampen met blijvende ernstige gevolgen. Ook familie en vrienden worden hierdoor getroffen. Dat moet stoppen.

En het kán stoppen. De Hersenstichting is ervan overtuigd dat we in de toekomst hersenziekten kunnen genezen en onze hersenen gezond kunnen houden.

Meer informatie op:

www.hersenstichting.nl

Afdrukken E-mailadres

Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Booking.Com en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2
Wij ontvangen als u via een van onderstaande links een hotel, appartement of vakantiewoning boekt een  bijdrage van Booking.com
 Zoeken naar alle hotels, appartementen eb vakantiewoningen in Booking.com: https://www.booking.com/index.html?aid=1700698

Klik hier voor meer informatie.