nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere

Dinsdag 5 maart van 14.00 tot 15.30. Inloop vanaf 13.30. Mattijs bij NAH Ontmoetingspunt Almere.

MattijsEen hersenbloeding krijgen merk je niet, de gevolgen wel. Blijf je slachtoffer of neem je de regie weer in eigen hand. Voor mij was doelen stellen en gezien worden een van de remedies. Ik wilde weer zingeving in mijn leven, een leven dat totaal veranderd was. Mag ik ook van jou zijn, diegene die ik nu ben? Het schrijven van stukjes, mijn kijk op de wereld werd mijn redding.

Jouw wereld is namelijk ook de mijne. Ook al tel ik economisch gezien niet mee, maatschappelijk wel degelijk. Als onvrijwillig beroepsvrijwilliger kan ik absoluut van nut zijn heb ik weer een zinvol leven.

Ik heb nu weer talloze redenen om mijn bed uit te komen.

Welkom in mijn brein.

Mattijs Goede is naar eigen zeggen een eigenwijs stuk vreten, maar heeft wel een hart en behoefte aan communicatie. Met zijn kritische en humoristische stukjes, zijn kijk op de wereld wordt hij gehoord en gezien. En hierdoor gewaardeerd.

Wees jezelf. Wie moet het anders doen?

Collecte Hersenstichting

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Deze week is het collecteweek van de Hersenstichting, https://www.hersenstichting.nl/steun-ons/collecte/collecte

Ik collecteer langs de deur, best wel heftig soms hoor, gisteren een mevrouw die een Aneurysma heeft gehad geopereerd en gaat goed met haar en vandaag een meneer wiens vrouw nu in het ziekenhuis ligt vanwege een gesprongen aneurysma, (ik heb ook een gesprongen aneurysma gehad).

Het gaat niet lukken om overal in Almere te collecteren.

Zou fijn zijn als je toch wat bijdraagt aan de collecte, dat kan in digitale collectebus van onze vereniging, je bijdrage gaat dan automatisch naar de Hersenstichting, klik op deze link om naar de digitale collectebus van onze vereniging te gaan, https://hersenstichting.digicollect.nl/nah-almere-nah-ontmoetingspunt-almere

Bij voorbaat vast hartelijk bedankt,

Elly

Afdrukken E-mailadres

Vakantie 1Boek een vakantie, reis of hotel bij Booking.Com en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2
Wij ontvangen als u via een van onderstaande links een hotel of reis boekt een  bijdrage van Booking.com
 Zoeken naar alle hotels en reizen in Booking.com: https://www.booking.com/index.html?aid=1700698

Klik hier voor meer informatie.