nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere

TipVeel mensen geven aan dat ze graag bestellen via Sponsorkliks, maar dat het vaak vergeten wordt, tip was om de App op je telefoon of tablet te laden.

Dit werkt als volgt, ga naar Google Playstore.

Zoek naar Sponsorkliks, klik op het logo van Sponsorkliks.

Klik op installeren, klik op openen, onder wie je wil sponsoren vul je in NAH Ontmoetingspunt Almere, klik op opslaan en winkel!

En steun ons gratis met je online aankoop bij vele webshops zoals, Bol.com, Media markt, Thuisbezorgd.nl, Groupon, Booking.com, Cool Blue en vele andere.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert NAH Ontmoetingspunt Almere hier direct van!

Dit geldt voor alle winkels op op de site van Sponsorkliks.

Veroordeel niets en je zult gelukkig zijn.
Vergeef en je zult gelukkiger zijn.
Heb lief en je zult het gelukkigst zijn.

(Sri Chinmoy)

Collecte Hersenstichting

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Deze week is het collecteweek van de Hersenstichting, https://www.hersenstichting.nl/steun-ons/collecte/collecte

Ik collecteer langs de deur, best wel heftig soms hoor, gisteren een mevrouw die een Aneurysma heeft gehad geopereerd en gaat goed met haar en vandaag een meneer wiens vrouw nu in het ziekenhuis ligt vanwege een gesprongen aneurysma, (ik heb ook een gesprongen aneurysma gehad).

Het gaat niet lukken om overal in Almere te collecteren.

Zou fijn zijn als je toch wat bijdraagt aan de collecte, dat kan in digitale collectebus van onze vereniging, je bijdrage gaat dan automatisch naar de Hersenstichting, klik op deze link om naar de digitale collectebus van onze vereniging te gaan, https://hersenstichting.digicollect.nl/nah-almere-nah-ontmoetingspunt-almere

Bij voorbaat vast hartelijk bedankt,

Elly

Afdrukken E-mailadres

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.