nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere

Dinsdag 5 maart van 14.00 tot 15.30. Inloop vanaf 13.30. Mattijs bij NAH Ontmoetingspunt Almere.

MattijsEen hersenbloeding krijgen merk je niet, de gevolgen wel. Blijf je slachtoffer of neem je de regie weer in eigen hand. Voor mij was doelen stellen en gezien worden een van de remedies. Ik wilde weer zingeving in mijn leven, een leven dat totaal veranderd was. Mag ik ook van jou zijn, diegene die ik nu ben? Het schrijven van stukjes, mijn kijk op de wereld werd mijn redding.

Jouw wereld is namelijk ook de mijne. Ook al tel ik economisch gezien niet mee, maatschappelijk wel degelijk. Als onvrijwillig beroepsvrijwilliger kan ik absoluut van nut zijn heb ik weer een zinvol leven.

Ik heb nu weer talloze redenen om mijn bed uit te komen.

Welkom in mijn brein.

Mattijs Goede is naar eigen zeggen een eigenwijs stuk vreten, maar heeft wel een hart en behoefte aan communicatie. Met zijn kritische en humoristische stukjes, zijn kijk op de wereld wordt hij gehoord en gezien. En hierdoor gewaardeerd.

Iedere dag is een nieuw begin.
Laat wat had kunnen zijn los en richt je aandacht op wat kan zijn.

Oproep!

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Oproep!

De opbrengst van de collecte van de Hersenstichting is weer geteld, een mooie opbrengst in Muziekwijk van bijna 1700 euro, hiervoor hartelijk bedankt.

We hebben een probleem, in Muziekwijk noord collecteert al jaren een wat oudere mevrouw, zij moet echter door prive omstandigheden stoppen met collecteren, veel inwoners van Muziekwijk noord zullen haar wel kennen als trouwe collectant, zou jammer zijn als haar wijk niet meer gecollecteerd wordt, ze heeft altijd een mooie opbrengst.

Wij zoeken 1 of 2 collectanten die het van haar over willen nemen, zou mooi zijn als er inwoners van muziekwijk noord zijn die het van haar over willen nemen, klik op deze link om u aan te melden als collectant voor volgend jaar, bij voorbaat hartelijk bedankt.
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfaW24UBpW2t8JUuL…/viewform

Natuurlijk kan je je hier ook opgeven als collectant voor andere delen van Muziekwijk en andere wijken in Almere.

Afdrukken E-mailadres

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.