nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Houd je hart open voor je dromen. Zo lang er een droom is, is er hoop.
Zo lang er hoop is, is er plezier om te leven.

Een warme jas

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Inspiratieavond- Een Warme Jas

 

Een warme jas

 

De VMCA organiseert een inspirerende workshopavond voor mantelzorgers, betrokken familieleden en professionals op basis van het boek ‘Een warme jas’. Ineke Ludikhuize is ervaringsdeskundige uit de mantelzorg. Zij zorgde voor haar echtgenoot oud-politicus Willem Aantjes.

 
Tijdens deze inspiratiesessie geeft Ineke antwoord op vragen waar alle mantelzorgers mee te maken krijgen. Op vele manieren zal zij de deelnemers laten meedenken over oplossingen en antwoorden. Ze geeft tips en voorbeelden, ‘Maak het licht ook al is het zwaar.’

Locatie
Almere-Haven
Adres   Markt 43, Almere Haven
Telefoonnummer           036-5371404
Prijs      € Gratis
Duur     20 maart 2019 van 19.30-21.00 uur

 

Het boek: Een warme jas
Door Ineke Ludikhuize
Nederlands | Hardcover/paperback | 2014 

Samenvatting

'De eerste mantelzorger was dat Roodkapje' vraagt Loesje (van de posters) zich af. Mantelzorgers doen meestal meer dan met een mandje koekjes op bezoek gaan bij een dierbare. Toch is het de spijker op de kop, want mantelzorg gaat over aandacht en tijd, zorg met liefde voor een naaste. In Een warme jas worden in zeven hoofdstukken zeven thema's besproken waarmee alle mantelzorgers vroeg of laat te maken krijgen: schuldgevoel, je eigen programma, lastige dilemma's, liefde in tijden van zorg, balans houden, fi nanciën en de kracht van humor.

Aan de hand van citaten uit interviews met mantelzorgers, gedichtjes, spreuken, dagboeknotities van de auteur, tips en frisse vragen wordt de lezer meegenomen door het onderwerp.

Mantelzorgen kan een zware taak zijn als je vader, moeder, kind, partner of wie van je geliefden ook maar langdurig ziek is en de dood steeds om de hoek kijkt. Dit boek is een licht en optimistisch boek dat mantelzorgers de warme jas biedt die ze zelf zijn voor een ander.

Ineke Ludikhuize (1956) is theologe. Zij werkte tot juli 2013 als directeur van een vrouwenorganisatie. Sindsdien is zij fulltime mantelzorger voor haar echtgenoot, Willem Aantjes (1923).

NAH Ontmoetingspunt Almere werkt samen met YouBeDo.com, een online boekenwinkel die NAH Ontmoetingspunt Almere steunt met 10% van elke aankoop. YouBeDo.com verkoopt dezelfde boeken (zo'n 4 miljoen titels) voor dezelfde prijzen* en onder dezelfde voorwaarden als andere boekenaanbieders.
10% van je aankoopbedrag gaat naar een goed doel zonder dat het je iets extra’s kost.

Bestel dit boek in onze boekenwinkel en steun ons: dit boek als hardcover bestellen.

Bestel dit boek in onze boekenwinkel en steun ons: dit boek als paperback bestellen.

Productspecificaties
Auteur(s) Ineke Ludikhuize
Taal Nederlands
Categorie Mens & maatschappij algemeen
NUR Code 740
Uitgavejaar 2014
Afmetingen 218x177x19 mm

Afdrukken E-mailadres

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.