nah_logo3.png
nah_logo3.png
Je droom heeft geen houdbaarheidsdatum.
Haal diep adem en probeer het opnieuw.

Mantelzorgwaardering

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mantelzorgwaardering Almere

De gemeente zet eens per jaar mantelzorgers in het zonnetje die langdurig en intensief zorgen voor een inwoner van de stad. Dat gebeurt via de mantelzorgwaardering. 

Een aanvraag indienen voor dit jaar kan vanaf 1 juli tot en met 31 augustus 2022. Lees alle hoofdstukken goed door voordat je de aanvraag indient.

Log bij onderstaand formulier in met DigiD als je op 1 september 2022 ouder dan 18 jaar bent. Voer zelf de contactgegevens in als je op 1 september 2022 jonger dan 18 jaar bent.

Aanvraagformulier mantelzorgwaardering

Mantelzorg is meer dan alleen de alledaagse zorg voor elkaar (gebruikelijke zorg) die partners, ouders, inwonende kinderen en/of andere huisgenoten aan elkaar geven. Dus meer dan hulp bij het eten en drinken, koken, de boodschappen doen of schoonmaken.

Mantelzorg is langdurige zorg voor iemand uit jouw directe sociale omgeving. Dat maakt het anders dan vrijwilligerswerk. Want dat kun je ook doen voor iemand met wie je (nog) geen persoonlijke band hebt.

Klik hier voor meer informatie.

Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.