nah_logo3.png
nah_logo3.png
De grootste fout die je in je leven kunt maken is voortdurend bang zijn dat je een fout maakt.

(Elbert Hubbard)

Mantelzorgwaardering

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mantelzorgwaardering Almere

De gemeente zet eens per jaar mantelzorgers in het zonnetje die langdurig en intensief zorgen voor een inwoner van de stad. Dat gebeurt via de mantelzorgwaardering. 

Een aanvraag indienen voor dit jaar kan vanaf 1 juli tot en met 31 augustus 2022. Lees alle hoofdstukken goed door voordat je de aanvraag indient.

Log bij onderstaand formulier in met DigiD als je op 1 september 2022 ouder dan 18 jaar bent. Voer zelf de contactgegevens in als je op 1 september 2022 jonger dan 18 jaar bent.

Aanvraagformulier mantelzorgwaardering

Mantelzorg is meer dan alleen de alledaagse zorg voor elkaar (gebruikelijke zorg) die partners, ouders, inwonende kinderen en/of andere huisgenoten aan elkaar geven. Dus meer dan hulp bij het eten en drinken, koken, de boodschappen doen of schoonmaken.

Mantelzorg is langdurige zorg voor iemand uit jouw directe sociale omgeving. Dat maakt het anders dan vrijwilligerswerk. Want dat kun je ook doen voor iemand met wie je (nog) geen persoonlijke band hebt.

Klik hier voor meer informatie.

Afdrukken

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.