Boeken

Geschreven op . Geplaatst in Boeken.

NAHgenoeg niets te zien

NAHgenoeg niets te zien

Door Frank Willem Hogervorst .

NAHgenoegEen kijkje in het hoofd van iemand met NAH. Frank Willem schrijft over zijn eerste 2½ jaar met Niet Aangeboren Hersenletsel (na een motorongeluk). Het verhaal is confronterend, maar wel met humor geschreven en het leest makkelijk.

Hoewel de wereld er weinig van merkt, staat zijn leven na het ongeval op de kop en hij kan daar maar moeilijk mee omgaan. Van een energievolle veertiger die vol in het leven staat, verandert Frank Willem voor zijn gevoel in een klunzige, vergeetachtige, starre, opvliegende man van tachtig. Langzaamaan en met vallen en opstaan leert hij wat er nodig is om zijn weg te gaan vinden.

Aangevuld met bijdragen van mensen die een rol van betekenis gespeeld hebben in deze periode is het een boek geworden dat uitstekend inzicht geeft in de gevolgen van NAH en wat er die eerste jaren bij komt kijken om het leven weer vorm te gaan geven.

 

"Pak dit boekje, het is van grote waarde: Lees, huiver en vat moed."

Hans van Dam

docent en consulent hersenaandoeningen

NAH Ontmoetingspunt Almere werkt samen met YouBeDo.com, een online boekenwinkel die NAH Ontmoetingspunt Almere steunt met 10% van elke aankoop. YouBeDo.com verkoopt dezelfde boeken (zo'n 4 miljoen titels) voor dezelfde prijzen* en onder dezelfde voorwaarden als andere boekenaanbieders.
10% van je aankoopbedrag gaat naar een goed doel zonder dat het je iets extra’s kost.
Bestel dit boek en steun ons, klik op Onze boekenwinkel om dit boek als paperback te bestellen.

Productspecificaties

      Auteur(s) Frank Willem Hogervorst
      Taal Nederlands
      Categorie Waargebeurde verhalen
      NUR Code 402
      Uitgavejaar 2018
      Afmetingen 211x145x15 mm
      Gewicht 344 gram
      ISBN10 9463453741
      ISBN13 9789463453745