Skip to main content

Boeken

Je hersens in de pot vinden

Je hersens in de pot vinden

Je hersens in de pot vindenSamenvatting

In dit boek tracht ik een kijkje te geven in het hoofd van een volwassene met hersenletsel. Ik ligt een tipje van de sluier op, zodat de wereld van mensen met hersenletsel zichtbaar wordt. Vanaf het moment dat de getroffene wakker wordt in het ziekenhuis tot enkele maanden later.

Ik spreek uit ervaring, want ik ben zelf getroffen door een ernstig herseninfarct in 1994. Mijn eigen herstelperiode vormt de rode draad door dit verhaal, van Je wordt wakker, via Je komt thuis tot aan Je wegwijzer.

Dit boek gaat over hersenletsel in het algemeen en een beroerte in het bijzonder. Bedoeld voor volwassenen met hersenletsel, die aan het begin staan van hun lange weg terug. Een begrijpelijk boek, met veel ervaringsfeiten voor de getroffene en diens partner. Een boek, speciaal voor volwassenen die weer even kind geworden zijn.


NAH Ontmoetingspunt Almere werkt samen met YouBeDo.com, een online boekenwinkel die NAH Ontmoetingspunt Almere steunt met 10% van elke aankoop. YouBeDo.com verkoopt dezelfde boeken (zo'n 4 miljoen titels) voor dezelfde prijzen* en onder dezelfde voorwaarden als andere boekenaanbieders.
10% van je aankoopbedrag gaat naar een goed doel zonder dat het je iets extra’s kost.

Bestel dit boek in onze boekenwinkel en steun ons: dit boek als paperback bestellen.



Alle productspecificaties

Auteur: Camiel Wijffels

Uitgever: U2Pi Bv

Nederlands 1e druk 9789087597900 augustus 2018 Paperback 72 pagina's

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 735

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...