nah_logo3.png
nah_logo3.png
Succes is één keer meer opstaan dan je gevallen bent.

Ontvangen van, voor positiviteit.nl

ShareCare Zorgsite voor mantelzorgers

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

ShareCare Zorgsite voor mantelzorgers

 

Informatie:

 

De ShareCare Zorgsite is een handig hulpmiddel om te plannen en communiceren als u met meerdere mensen zorgt voor iemand. Via de site kunt u het zorgproces efficiënt en gemakkelijk organiseren, zodat er maximaal veel tijd overblijft voor het échte werk: er zíjn voor degene die u nodig heeft.

 

U kunt een Zorgsite openen voor iedereen die uw zorg of intensieve aandacht nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een ernstig zieke of een zorgbehoevende oudere of een gehandicapt kind. Een Zorgsite maakt het gemakkelijk om meer mensen te betrekken bij de zorg, zodat u niet overal alleen voor staat.

 

Vrienden, familie en bekenden willen graag op de hoogte blijven, maar willen vooral graag wat dóen. Maar wát? Hoe kunnen ze precies die hulp bieden die u net te kort komt, zonder zichzelf vast te manoeuvreren. Als u hen koppelt aan een Zorgsite en een takenrooster opstelt, kunnen zij zelf de taken uitzoeken die zij kunnen en willen uitvoeren. Ze plannen zich in met een muisklik en u bent direct op de hoogte van hun hulp. Zo hoeft u nooit meer iemand te bellen die het vervelend vindt om nee te zeggen. En zo hoeft niemand zich meer buitengesloten te voelen.

 

En komt u misschien af en toe handen tekort?

 

Wij hebben een uitstekende samenwerking met Zorgvoorelkaar, waar veel vrijwilligers klaar staan om u te helpen. Ook de gevonden vrijwilligers kunt u toevoegen aan uw Zorgsite, zodat uw groep groter wordt en de zorg voor iedereen behapbaar blijft.

Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.