nah_logo3.png
nah_logo3.png
De deur van mogelijkheden gaat pas open als je er flink tegen duwt.
 

Weet u wat respijtzorg is?

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 Respijtzorg                              Weet u wat respijtzorg is?

 

Als mantelzorger heeft u soms even wat tijd voor uzelf nodig. Om even nieuwe energie op te doen en de dingen te doen waar u anders niet aan toe komt.

 

Vervangende zorg

Respijtzorg is een vakterm die niets anders betekent dan "vervangende zorg": u draagt uw taken als mantelzorger tijdelijk over aan iemand anders. Dit kan een beroepskracht of een vrijwilliger zijn. Zo kan degene voor wie u zorgt tijdelijk naar een logeervoorziening gaan, zodat u een weekje vrij van zorg bent. Of uw zorgvrager gaat een aantal dagdelen per week naar een zorgboerderij of andere dagbestedingslocatie, zodat u naar uw werk kunt.

 

Aanbod van de VMCA

Ook bij de VMCA kunt u terecht voor respijtzorg. Zo bieden wij de mogelijkheid om thuis ondersteuning van een vrijwilliger te krijgen bij intensieve en/of chronisch e zorgvragen. Ook kunnen wij voor u op zoek gaan naar een maatje voor uw zorgvrager met een psychiatrische beperking. Hierdoor wordt u ontlast en heeft uw zorgvrager een leuke dag.

 

Wagenmakerbaan 43 • 1315 BC Almere • T 036 534 14 04 • E www.vmca.nl

Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.