nah_logo3.png
nah_logo3.png

Mijn leven is niet perfect en ik ben niet perfect, maar ik ben dankbaar voor alles wat ik heb en voor alles wat er nog mogelijk is. 

  Ontvangen van, voor positiviteit.nl   

Expertise centrum Mantelzorg

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jaarlijks krijgen zo’n 130.000 mensen te maken met een vorm van niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Dit betekent dat minstens 130.000 mantelzorgers jaarlijks met NAH worden geconfronteerd.

NAH kan iedereen treffen van jonge kinderen tot ouderen. De gevolgen voor de naasten kunnen zeer ingrijpend zijn, een kind dat plotseling constante zorg of toezicht nodig heeft, een partner die niet meer kan werken en je niet meer herkent.
In dit webdossier voor beroepskrachten betrokken bij de zorg en begeleiding van NAH-cliënten en hun mantelzorgers geven we informatie, tips en materialen. Doel is om de begeleiding van deze groep mantelzorgers te faciliteren en zo mogelijk te verbeteren zodat zij minder belasting ervaren en de zorg voor hun naaste kunnen volhouden zonder er zelf aan onder door te gaan.

Afdrukken

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.