Actueel

Geschreven op . Geplaatst in Nieuws NAH Ontmoetingspunt Almere.

Het XXL Scrabble spel.

In ontvangstnemen van de scrabble lettersjpgVandaag hebben wij (Christien, Elly, Ed en Charles) de letters voor het XXl scrabble spel opgehaald bij Tomin in Hilversum, de letters zijn gemaakt door medewerker Gerrit van Tomin. https://www.tomingroep.nl/

Tomin hebben we contact mee gelegd op de Beursvloer van 2018, wij waren op zoek naar een bedrijf dat voor onze vereniging letters kon maken voor ons XXL  scrabble spel.

Het doek voor dit spel hebben wij al eerder kunnen bekostigen van een mooie actie bij Albert Hein in Almere haven: Cheque van AH 2018https://www.facebook.com/ahmarkenpoort/videos/1999139150386545/

Over de Beursvloer: https://www.beursvloeralmere.nl/

IMG 14025De Beursvloer Almere werd dit jaar georganiseerd door Gemeente Almere, Almeerse Uitdaging, De Schoor/Mooi Zo Goed Zo, Rabobank, VBA en VMCA.

Wat is een Maatschappelijke Beursvloer?

Beursvloer Almere is een netwerk-event waarbij ondernemers en non-profit organisaties met elkaar in contact komen. Doel is het uitwisselen van vraag en aanbod. Ondernemingen beschikken over kennis, materialen en menskracht en hebben vaak behoefte aan nieuwe netwerken, maatschappelijke betrokkenheid of inspiratie. Non-profit organisaties beschikken over die contacten en bieden verbinding met de maatschappij en zij hebben behoefte aan ondersteuning van praktische of theoretische aard. Het is een prachtige win-win kans.