Skip to main content

Actueel

Theater voorstelling 11 maart vanwege ons 10 jarig bestaan

10 jaarVanwege ons 10 jarig bestaan is er onder andere een Theatervoorstelling op woensdag 11 maart in de nieuwe bibliotheek.

Zaal open 16.00 uur, introductie 16.15, de voorstelling begint om 16.30 en duurt een uur, daarna nabespreking van 15 minuten.

Deze voorstelling is gratis, wel vragen wij u om u aan te melden als u aanwezig wilt zijn, er is een beperkt aantal plaatsen, vol is vol.

Leden van NAH Ontmoetingspunt hebben voorrang en kunnen als eersten plaatsen reserveren, de voorstelling is gratis, met een drankje voor en na de voorstelling.

Klik hier om lid te worden van NAH Ontmoetingspunt Almere.

Klik hier om je aan te melden voor de voorstelling, familie, vrienden en bekenden zijn welkom, maximaal 2 personen per lidmaatschap.


Wirwar brengt de voorstelling ‘De Hoofdzaak’. De theatergroep bestaande uit 9 NAH-ervaringsdeskundigen (Niet Aangeboren Hersenletsel). Op speelse wijze – soms hilarisch, soms confronterend – toont de groep hoe ze de onvermijdelijke veranderingen in hun levens te lijf gaan. Met de eigen expressiemogelijkheden hoopt de groep de NAH-beleving ook voor niet-ervaringsdeskundigen inzichtelijk te maken. Een programma over jachtigheid en rust, watten in het hoofd, verwarring en ontknoping en nog veel meer.

De groep wordt begeleid door Nienke Goossens, danstherapeut en dansdocent, en Aad van der Waal,  dramadocent en Stadsdichter van Apeldoorn. ,,Als begeleiders staan wij voor de vorm, de inhoud wordt volledig bepaald door de spelers. Het zijn puur verhalen van hun zelf. Afgezien van de twee gedichten die ik voor de voorstelling heb geschreven.” ligt Aad toe. De voorstelling wordt muzikaal ondersteund door pianiste en componist Mariëtte Hehakaya, zelf ook ervaringsdeskundige. Het publiek krijgt de gelegenheid om een aantal inhoudelijke vragen te stellen die op adequate en soms ontroerende wijze door de deelnemers werden beantwoord, een meerwaarde voor de voorstelling.

Rabobank Brandflag Border Payoff RGBHet realiseren van deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het  Rabo Stimuleringsfonds.

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 952

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...