nah_logo3.png
nah_logo3.png

Kies voor je geluk. Je weet nooit hoeveel tijd je nog hebt.

Actueel

Woensdag 12 oktober, lotgenotencontact voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Woensdag 12 oktober, lotgenotencontact voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel.

 

U kan geheel vrijblijvend langskomen tussen 10:00-14:00 met uw vragen en/of uw verhaal over NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel).

 

Voor wie: NAH lotgenoten en hun naasten                                        

Plaats: Centrale hal Flevoziekenhuis Hospitaalweg 1

 

Op maandag in de even weken van 10.00 tot 12.00 uur en op de woensdag in de oneven weken van 10.00 tot 14.00 uur, organiseert NAH Ontmoetingspunt Almere dit lotgenotencontact voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH)

 

Tijdens het lotgenotencontact zijn twee ervaringsdeskundigen aanwezig. Dit is bedoeld om gewoon met elkaar te praten, ervaringen uit te wisselen en voorlichting te krijgen.

 

Dit lotgenotencontact is speciaal ingericht voor mensen met niet aangeboren hersenletsel, ten gevolge van bijvoorbeeld een beroerte (CVA), hersenkneuzing, hersentumor, hersenvliesontsteking, MS of ongeval.
NAH treft niet alleen ouderen; ook veel jongeren kunnen NAH oplopen.

Twee ervaringsdeskundigen, zelf ook met NAH, hebben dit initiatief opgezet omdat zij zelf het lotgenotencontact misten, ervaringen delen is voor veel mensen een prettige manier om met een aandoening om te (leren) gaan.

 

De koffie staat klaar.

 

NAH ontmoetingspunt Almere is een plek waar mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) lotgenoten kunnen ontmoeten. Een omgeving waar zij zichzelf kunnen zijn, zonder steeds uit te moeten leggen wat ze hebben. Gezelligheid, ontspanning en ontmoeting staan voorop.          

Het NAH ontmoetingspunt is bestemd voor mensen met NAH die bijvoorbeeld een beroerte, hersenkneuzing, hersenschudding, hersentumor, hersenvliesontsteking, ongeval gehad hebben .

Aanmelden niet nodig, mag wel.

Meer informatie T 036 546 4427

Mail:   

Afdrukken

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.