Geschreven op . Geplaatst in Mobiliteit.

Woont u in Almere en kunt u niet met het openbaar vervoer reizen?

ANWB AutomaatjeANWB AutoMaatje  

 

Woont u in Almere?

Hebt u incidenteel vervoer nodig en kunt u geen beroep doen op familie, vrienden of buren? AutoMaatje

Kunt u niet met het openbaar vervoer reizen?

 

Dan kunt u misschien geholpen worden door  een  ANWB AutoMaatje vrijwilliger.

Deze vriendelijke vrijwilligers vervoeren hulpbehoevende Almeerders met een kleine beurs in hun eigen auto. Bijvoorbeeld voor een ritje naar het ziekenhuis of arts, om boodschappen te doen, of om samen een gezellige activiteit te ondernemen. Binnen of buiten Almere.

 

Kosten?

U betaalt de vrijwilliger € 0,30 pkm gerekend vanaf het huisadres van de vrijwilliger, voor zowel de heen-  als terugreis.

 

Beroep doen op een vrijwilliger?

Bel naar 036 – 534 14 04 en vraag naar Automaatje (of Burennetwerk).

De vrijwillige telefoonbemiddelaars zijn bereikbaar  van maandag t/m vrijdag: 9.30 – 12.30 uur.

Of mail naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De ANWB Automaatje vervoersvrijwilligers zijn ingeschreven bij de VMCA en zijn per 1 juni 2018 in het bezit van een geldige  VOG verklaring.

 

Let op: Des te eerder u belt of mailt des te groter is de kans dat we een passende vrijwilliger voor u kunnen vinden. Dus bel minimaal 2 werkdagen van te voren maar bij voorkeur  eerder.

 

Zelf ANWB AutoMaatje vrijwilliger worden bij de VMCA?

Bel naar 036 – 534 14 04 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

ANWB Automaatje is een initiatief van de ANWB en wordt in Almere gecoördineerd door de VMCA, i.s.w.m. het ouderenwerk van de Schoor.