nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Doe vandaag iets waar je jezelf in de toekomst dankbaar voor bent.

Ontvangen van, voor positiviteit.nl

De nationale geheugentest

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

De Nationale Geheugentest - Algemene Informatie

Welkom bij De Nationale Geheugentest. Op deze website kunt u uw geheugen testen en kunt u uw scores ten opzichte van andere deelnemers zien. Maak de test en email kennissen, vrienden of familie en vergelijk uw geheugenprestatie met dat van hen!
De Nationale Geheugentest is ontwikkeld op de afdeling Psychologie van de Universiteit van Amsterdam. De resultaten van de test wordt gebruikt bij onderzoek naar het geheugen en hoe mensen informatie onthouden. Het inschrijven en het maken van een test duurt bij elkaar ongeveer een half uur.

 De Nationale Geheugentest bestaat momenteel uit 6 blokken van geheugentestjes. Ieder blok bestaat uit één of meerdere testjes. Als u deelneemt, krijgt u willekeurig een blok aangeboden dat u nog niet heeft gemaakt. Om deel te nemen aan de Nationale Geheugentest moet u bij ons zijn ingeschreven. Dit kunt u doen door op de onderstaande knop "Inschrijven" te drukken. Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en niet voor oneigenlijke doeleinden, zoals reclame of spam, gebruikt en niet aan derden doorgegeven.

Nadat u bent ingeschreven, kunt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord ook deelnemen aan de andere geheugentests op deze website, zoals de Daily News Memory Test en de Galton-Crovitz test.

Als u voor de eerste keer deze website bezoekt, kunt u zich in een nieuw scherm
Als u zich al eerder heeft ingeschreven bij andere testen op deze website, zoals de Daily News Memory Test of de Galton-Crovitz test, kunt u in een nieuw scherm
Als u meer wilt weten over ons onderzoek, kunt u hier klikken voor
Let op: De test is geoptimaliseerd voor Microsoft Internet Explorer (4 en later). Mocht u problemen ondervinden geef dan Feedback.

 

Afdrukken E-mailadres

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.