nah_logo2
Nah ontmoetingspunt Almere
 Laat los wat is geweest. En heb vertrouwen in wat kan zijn.

De nationale geheugentest

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

De Nationale Geheugentest - Algemene Informatie

Welkom bij De Nationale Geheugentest. Op deze website kunt u uw geheugen testen en kunt u uw scores ten opzichte van andere deelnemers zien. Maak de test en email kennissen, vrienden of familie en vergelijk uw geheugenprestatie met dat van hen!
De Nationale Geheugentest is ontwikkeld op de afdeling Psychologie van de Universiteit van Amsterdam. De resultaten van de test wordt gebruikt bij onderzoek naar het geheugen en hoe mensen informatie onthouden. Het inschrijven en het maken van een test duurt bij elkaar ongeveer een half uur.

 De Nationale Geheugentest bestaat momenteel uit 6 blokken van geheugentestjes. Ieder blok bestaat uit één of meerdere testjes. Als u deelneemt, krijgt u willekeurig een blok aangeboden dat u nog niet heeft gemaakt. Om deel te nemen aan de Nationale Geheugentest moet u bij ons zijn ingeschreven. Dit kunt u doen door op de onderstaande knop "Inschrijven" te drukken. Alle gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en niet voor oneigenlijke doeleinden, zoals reclame of spam, gebruikt en niet aan derden doorgegeven.

Nadat u bent ingeschreven, kunt u met uw gebruikersnaam en wachtwoord ook deelnemen aan de andere geheugentests op deze website, zoals de Daily News Memory Test en de Galton-Crovitz test.

Als u voor de eerste keer deze website bezoekt, kunt u zich in een nieuw scherm
Als u zich al eerder heeft ingeschreven bij andere testen op deze website, zoals de Daily News Memory Test of de Galton-Crovitz test, kunt u in een nieuw scherm
Als u meer wilt weten over ons onderzoek, kunt u hier klikken voor
Let op: De test is geoptimaliseerd voor Microsoft Internet Explorer (4 en later). Mocht u problemen ondervinden geef dan Feedback.

 

Afdrukken E-mail