nah_logo2
Nah ontmoetingspunt Almere
Als je waagt, groeit je moed. Als je aarzelt, groeit je vrees.

De MEE vakantiewijzer

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

De MEE vakantiewijzer, artikel overgenomen van de website van MEE, http://www.meevakantiewijzer.nl/

Deze vakantiewijzer geeft u een idee van de mogelijkheden voor mensen met een beperking om op vakantie te gaan. Het overzicht is niet volledig, maar het kan u hopelijk op weg helpen de vakantie te vinden die bij u past.

Het is verstandig u van tevoren te (laten) informeren over de reisvoorwaarden. Niet alle organisaties zijn hebben een reisgarantie als bijvoorbeeld: Stichting Garantiefonds Reizen (SGR), Stichting Take Over Reisgarantie (STO), Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators (GGTO). En/of zijn aangesloten bij een brancheorganisatie als: Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR), Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR), Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties (NBAV)

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met MEE.

De dichtstbijzijnde MEE-organisatie vindt u op de website van MEE NL. U kunt ook bellen met 0900 999 88 88 (lokaal tarief). Voor organisaties die een aanbod in meerdere regio's, provincies en/of landen hebben, ga naar Vakanties of Accommodaties. Voor vakanties en accommodaties die werkzaam zijn in een enkele provincie, zoals Noord-Brabant of Friesland, zie Regionale informatie.

Afdrukken E-mail