Skip to main content

WMO pagina 5

De Wmo in Almere: samen meer voor elkaar

Iedereen telt mee, iedereen doet mee, iedereen draagt bij


De gemeente stimuleert dat Almeerders zichzelf kunnen redden.

Het is belangrijk om zelf te beslissen over uw eigen leven. Ook wanneer u ouder wordt of een beperking heeft. In veel gevallen lukt dat nu al prima.Zelf of samen met familie, vrienden en buurtgenoten.

Loopt u tegen problemen aan, dan gaan we graag met u in gesprek. Wij stellen u de vraag: wat kunt u nog zelf of met hulp van anderen? En: wat heeft u verder nog nodig?

Samen zoeken we naar de juiste combinatie van oplossingen die passen bij uw situatie. Wij helpen u om zelf de touwtjes in handen te houden. Maatwerk is daarbij het uitgangspunt.

 

Wist u dat…… u dit jaar extra kilometers kunt reizen met de Valys-taxi?

Mensen die gebruikmaken van Valys-vervoer kunnen in 2013 geen 450, maar 600 kilometer reizen.

Staatssecretaris Martin van Rijn (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) heeft het kilometerbudget verhoogd. Dit omdat er anders geld overblijft dat wel voor deze regeling bedoeld is. De extra kilometers zijn alleen bedoeld voor mensen met een standaard kilometerbudget. De kilometers worden automatisch toegevoegd aan uw reistegoed.

Wie aan het eind van het jaar nog Valys-kilometers over heeft, raakt die kwijt. U kunt ze niet meenemen naar 2014. Maak dus gebruik van de kilometers nu het nog kan. Wilt u weten hoeveel kilometers u op dit moment nog heeft? Kijk dan op valys.nl of bel met de reserveerlijn: 0900-96 30 (lokaal tarief).

Lees verder op pagina 5

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 2445

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...