Skip to main content

Boeken

Ik mis mij ook

Samenvatting

 Na een operatie waarbij eenIk mis mij ook grote hersentumor wordt verwijderd, verandert het leven van jeugdarts Mascha Kamphuis compleet.   Praten en bewegen gaan moeizaam, prikkels komen ongeremd binnen, emoties laten zich vaak niet onderdrukken en werken is   vrijwel  niet meer mogelijk. Mascha lijdt aan de gevolgen van niet-aangeboren hersenletsel (nah). Net als 650.000 andere Nederlanders   en hun omgeving.

 Ik mis mij ook is een persoonlijk boek, opgetekend door Ronald Giphart, over de gevolgen van een slopende aandoening, die vaak aan   de buitenkant niet te zien is. Het is geen successtory, geen zelfhulpboek met gegarandeerde oplossingen, maar een inzichtelijk verslag   van hoe het leven van de ene op de andere dag kan veranderen, vanuit het perspectief van een patiënt, moeder, dochter, geliefde,   vriendin en arts.

Hersenletsel, NAH boeken, Ik mis mij ook, Niet Aangeboren Hersenletsel

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 193
Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Expedia en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2

Expedia

Reizen & Vakantie

Expedia Group is een van 's werelds meest toonaangevende online reisbureaus met een complete service en gelokaliseerde websites in meer dan 30 landen. Zo biedt Expedia Group toegang tot meer dan een miljoen accommodaties over de gehele wereld (van vakantiewoningen tot boetiekhotels en grote ketens), meer dan 500 luchtvaartmaatschappijen, meer dan 175 autoverhuurbedrijven, veel verschillende vervoersopties en activiteiten. Klanten kunnen tot $ 500 besparen door een vlucht en hotel samen te boeken. Door de vele opties met speciale tools te combineren, biedt Expedia.nl reizigers de helpende hand bij het vinden en creëren van hun ideale reis.

Klik op onderstaande link om naar Expedia te gaan en gratis te doneren aan NAH Ontmoetingspunt Almere:

https://www.expedia.nl/?affcid=network.cj.9216882.13852921.SK_6150&cjevent=29a05c6765fb11ee816ff7180a18ba72

 

5% hotels, 5% activiteiten, 3% autohuur, 2% pakketreizen, vliegtickets 0% commissie

Booking.com - ook voor vakantie in de buurt.

 

SponsorKliks | Gratis sponsoren!

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...