nah_logo2
Nah ontmoetingspunt Almere
Als je waagt, groeit je moed. Als je aarzelt, groeit je vrees.

Boeken

Morgen kan het zomaar anders zijn

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Morgen kan het zomaar anders zijn

Hoe mijn leven veranderde door een hersenstaminfarct

Verschijnt:  begin december 2017

“Die maandagochtend was ik thuis boven de slaapkamers aan het opruimen toen ik weer duizelig en misselijk werd. ‘s Ochtends was Gerard, zoals gewoonlijk, naar zijn werk gegaan. Tegen 10.30 uur belde hij me op om te horen hoe het met me ging. Ik vertelde hem dat ik steeds misselijker werd, hoofdpijn had en het allemaal niet meer vertrouwde. Hij zei dat hij direct naar huis zou komen. Tijdens het bellen zat ik op het bed van onze jongste dochter. Ik voelde me zo beroerd van de misselijkheid en de hoofdpijn, dat ik ben gaan liggen. Ik had steeds het idee dat ik voor de kinderen naar beneden moest, maar ik kon niet meer van het bed afkomen…”

 

Ria Tuinte-Elferink (1959) werd in 1998 op 39-jarige leeftijd getroffen door een hersenstaminfarct. In dit boek vertelt zij over de gevolgen van die gebeurtenis en hoe deze haar leven en dat van haar man en twee dochters ontwrichtte, maar ook hoe zij hebben geleerd hiermee om te gaan.

 

Wie we als mens zijn en hoe we functioneren, communiceren en ons gedragen, wordt voor een groot deel bepaald door de manier waarop onze hersenen werken. De gevolgen van veranderd of verminderd functioneren door schade aan het menselijke brein kunnen zeer complex, diepgaand en verstrekkend zijn.

 

Auteur: Ria Tuinte-Elferink

Formaat: 15 x 22 cm

Aantal pagina's: 132

Uitvoering: Hardback  - zwart/wit

genaaid, gebonden

ISBN: 978-94-91634-55-0

Prijs: € 19,95

excl. € 4,15 verzendkosten

 

U kunt het boek hier direct bestellen

Afdrukken E-mail