nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Het geluk zit in jezelf, het kon zich niet beter verstoppen.........

Ontvangen van, voor positiviteit.nl

Boeken

Na die nacht...

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Na die nacht...

Door Kirstin Rozema

Nederlands | Paperback | 2017 

Schrijf de eerste review

 

Na die nachtSamenvatting

Wat gebeurde er in de nacht van de 14e april, drie jaar geleden? Was het een kater na dat leuke feestje, waar ze veel te veel gedronken had? Of was het iets anders?

Melanie Kuperes, partner van Douwe Boenders en moeder van kleuter Carolien, weet het niet. Ze weet alleen dat haar leven na die nacht totaal anders is geworden. Ze is vanaf dat moment humeurig, heeft een heel kort lontje en heeft nergens meer zin in. Vooral Douwe moet het ontgelden.

Lucy Veenhuizen, de vaste oppas van Carolien, wordt verliefd tijdens de buurtbarbecue. Als snel krijgt ze een relatie met Paul Brama. Hij is stapel verliefd op haar. Maar of dat ook wederzijds is?

Melanie draait door tijdens een woede-aanval. Haar daad heeft grote gevolgen voor de mensen om Douwe en haar heen. Er worden valse beschuldigingen geuit en al gauw worden bepaalde mensen scheef aangekeken. Melanie doet net of ze nergens van weet. Tot ze haar volgende woede-uitbarsting krijgt.

Douwe merkt plotseling wie zijn vrienden zijn en wie hem liever ver uit de buurt wil hebben. Uit onverwachte hoek komt dan alsnog een oplossing voor zijn grote probleem.

Kirstin Rozema (1967) woont in Almelo en schrijft al jarenlang kinder- en jeugdboeken over de meest uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast heeft ze een flink aantal korte romans geschreven. Eind 2015 verscheen haar familieromandebuut Poort naar het geluk.

 

De pers over Poort naar het geluk:

"Een eigentijds verhaal - vol problemen - dat vlot wegleest."(H.W.L.Keus-Asveld voor Biblion)

"..Een mooi en goed verhaal.. Ze heeft een aparte schrijfstijl, want ze weet de spanning goed op te bouwen. De moeite waard.." (Rachelleest.nl)

"Kirstin Rozema heeft een prettige stijl die lekker weg leest. Het is de schrijfster gelukt om een verhaal neer te zetten waarbij uiteindelijk alles op zijn plaats valt en waarbij het einde een mooi afgerond geheel brengt. ..Een prettige korte roman voor een paar uur leesplezier".

(Conny Schelvis voor Boekenbijlage.nl)

"Het verhaal is heel vlot geschreven... een boek dat laat zien dat er (bijna) overal wel een oplossing voor zou kunnen zijn als je het maar deelt met diegene die je lief zijn." (Diane Kooistra voor Hebban)

NAH Ontmoetingspunt Almere werkt samen met YouBeDo.com, een online boekenwinkel die NAH Ontmoetingspunt Almere steunt met 10% van elke aankoop. YouBeDo.com verkoopt dezelfde boeken (zo'n 4 miljoen titels) voor dezelfde prijzen* en onder dezelfde voorwaarden als andere boekenaanbieders.
10% van je aankoopbedrag gaat naar een goed doel zonder dat het je iets extra’s kost.

Bestel dit boek in onze boekenwinkel en steun ons: dit boek als paperback bestellen.

Bestel dit boek in onze boekenwinkel en steun ons: dit boek als hard cover bestellen.

Productspecificaties

Auteur(s) Kirstin Rozema

Taal Nederlands

Categorie Populair

NUR Code 340

Uitgavejaar 2017

Afmetingen 201x126x17 mm

Gewicht 208 gram

ISBN10 9086603351

ISBN13 9789086603350

Afdrukken E-mailadres