Skip to main content

Let's introduce: Marcel en Edwin, ondernemers Plus van Ommen 

Plus van Ommen is een geliefde supermarkt in de Muziekwijk, Almere. Van vers fruit en sappig vlees, tot overheerlijke groente en ambachtelijk gebakken brood; bij Plus van Ommen vindt u het allemaal. Maar hoe houdt men zo’n grote keten draaiende? Ondernemers Marcel en Edwin – die al drie keer op rij bekroond zijn tot de beste supermarktondernemers van Flevoland – weten hier wel raad mee: lokale betrokkenheid, goede contacten en veel persoonlijke aandacht.

Lokale betrokkenheid
Plus van Ommen is een echte supermarkt ‘van de omgeving’. Op verschillende manieren is de winkel zichtbaar in en rondom Almere. Sport en ontspanning is gezond en daar dragen wij graag ons steentje aan bij.” Diverse lokale initiatieven kunnen rekenen op steun van de supermarkt. Daarnaast heeft Plus van Ommen een intensieve samenwerking met het Leger des Heils : “We doneren regelmatig goederen en we houden inzamelacties in onze winkel”, aldus Marcel.

Flevolandse lekkernijen
De supermarkt Plus van Ommen is gevuld met de Flevolandse lekkernijen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de alom bekende Flevosappen? En heeft u ook al gehoord van Flevofruit moes? Beide vindt u in de winkel. Van de lokale brouwer Duin Almere verkoopt Plus van Ommen diverse bieren. “Samenwerking met bedrijven in de nabije omgeving is belangrijk”, vertellen Marcel en Edwin “We staan altijd open voor nieuwe initiatieven uit de wijk. Op die manier denken we graag mee over hoe we elkaar tegemoet kunnen komen om elkaars activiteiten te versterken.”

Duurzaam ondernemen
Bij elke beslissing die er binnen Plus van Ommen genomen moet worden, houden Marcel en Edwin rekening met zowel de betrokken medewerkers, omwonenden en leveranciers als met de klanten en organisaties. Duurzaam ondernemen noemen we dat. Marcel en Edwin kijken niet alleen naar de winst- en verliescijfers, maar ook naar de gevolgen van de bedrijfsactiviteiten voor mens en milieu. “Bij Plus doen we aan optimale energiebesparing”, vertelt Marcel “Zo worden bijvoorbeeld alle koelingen en vriezers afgeschermd voor de warmte, zodat er zo min mogelijk energie verloren gaat. Ook wordt de vloerverwarming gevoed door warmteterugwinning vanuit Co2 installaties én we verkopen en gebruiken alleen maar energiezuinige lampen.”

Bezorgservice Plus van Ommen
Om het plaatje helemaal compleet te maken, hebben Marcel en Edwin ook de praktische bezorgservice in hun winkel. Zo is het nu mogelijk om als klant in de winkel boodschappen te doen en deze vervolgens thuis te laten bezorgen. Of maak het nog wat makkelijker voor uzelf en bestel de boodschappen online! De bezorging vindt van maandag tot zaterdag plaats. Niet alleen bedrijven kunnen van deze service profiteren, ook particulieren hebben er baat bij. Echt álles, dus ook het verzamelen van de producten, wordt dan voor hen geregeld. 

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 432
Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Expedia en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2

Expedia

Reizen & Vakantie

Expedia Group is een van 's werelds meest toonaangevende online reisbureaus met een complete service en gelokaliseerde websites in meer dan 30 landen. Zo biedt Expedia Group toegang tot meer dan een miljoen accommodaties over de gehele wereld (van vakantiewoningen tot boetiekhotels en grote ketens), meer dan 500 luchtvaartmaatschappijen, meer dan 175 autoverhuurbedrijven, veel verschillende vervoersopties en activiteiten. Klanten kunnen tot $ 500 besparen door een vlucht en hotel samen te boeken. Door de vele opties met speciale tools te combineren, biedt Expedia.nl reizigers de helpende hand bij het vinden en creëren van hun ideale reis.

Klik op onderstaande link om naar Expedia te gaan en gratis te doneren aan NAH Ontmoetingspunt Almere:

https://www.expedia.nl/?affcid=network.cj.9216882.13852921.SK_6150&cjevent=29a05c6765fb11ee816ff7180a18ba72

 

5% hotels, 5% activiteiten, 3% autohuur, 2% pakketreizen, vliegtickets 0% commissie

Booking.com - ook voor vakantie in de buurt.

 

SponsorKliks | Gratis sponsoren!

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...