Skip to main content

Actueel

Workshop van Wendy en Joy

Na weer een succesvolle sessie van Joy, tijd voor afwisseling.

23 mei is Joy weer bij ons, dit keer met zijn muziekmaatje Wendy.

Deze middag een workshop.

Vanuit de liefde voor muziek en de passie voor klank, maken en brengen Wendy en Joy (samen WenJoy) liefdevolle mantra muziek. De mantra’s en heartsongs worden gebracht in de grondtoon van het universum, hierdoor komen zij op zachte wijze bij je binnen en ervaar je harmonie in lichaam en geest. Een mantra is een gedachten rustgever en werkt diep helend in het lichaam … Iets wat je de dagen na het zingen nog kunt ervaren. Kom fijn mee zingen en genieten van een rustgevende, helende, verdiepende, liefdevolle workshop.


Klik hier voor meer over Wendy en Joy.

Wendy en Joy

 

Je bent welkom vanaf 13.30 uur de sessie begint om 14.00 uur, ben je te laat dan kan je er niet meer in, dus kom op tijd!

De eigen bijdrage voor deze workshop is € 7.50 voor leden en € 12.50 als je geen lid bent, je kan natuurlijk ook lid worden, dan betaal je voor de workshop ook € 7.50.

Koffie, thee en fris € 1.00.

Maximaal 15 deelnemers, vol = vol

Klik hier om je aan te melden.

Joy geeft al jaren klankreizen/sessies. Na zijn beroerte in april 2016 en tijdens zijn revalidatie en herstel weet hij als ervaringsdeskundige hoe ontspannend en krachtig klank kan werken. Nu wil hij dit graag inzetten voor “lotgenoten NAH” en hun mantelzorgers.

Locatie:
Buurtcentrum Parkwijk
Haagbeukweg 42
1326 CP Almere

Goed bereikbaar met bus 5 of 7, of met de trein. Voor allen halte NS Station Parkwijk. Kom je met de auto ? Er zijn volop gratis parkeerplaatsen .

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 225
Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Expedia en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2

Expedia

Reizen & Vakantie

Expedia Group is een van 's werelds meest toonaangevende online reisbureaus met een complete service en gelokaliseerde websites in meer dan 30 landen. Zo biedt Expedia Group toegang tot meer dan een miljoen accommodaties over de gehele wereld (van vakantiewoningen tot boetiekhotels en grote ketens), meer dan 500 luchtvaartmaatschappijen, meer dan 175 autoverhuurbedrijven, veel verschillende vervoersopties en activiteiten. Klanten kunnen tot $ 500 besparen door een vlucht en hotel samen te boeken. Door de vele opties met speciale tools te combineren, biedt Expedia.nl reizigers de helpende hand bij het vinden en creëren van hun ideale reis.

Klik op onderstaande link om naar Expedia te gaan en gratis te doneren aan NAH Ontmoetingspunt Almere:

https://www.expedia.nl/?affcid=network.cj.9216882.13852921.SK_6150&cjevent=29a05c6765fb11ee816ff7180a18ba72

 

5% hotels, 5% activiteiten, 3% autohuur, 2% pakketreizen, vliegtickets 0% commissie

Booking.com - ook voor vakantie in de buurt.

 

SponsorKliks | Gratis sponsoren!

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...