Skip to main content

Blogs van ervarings-deskundigen NAH

Ik mis het begrip van de buitenwereld

Ik mis het begrip van de buitenwereld

Ellen Kleipool is een alleenstaande moeder en oma. Na een zeer hectische tijd in haar persoonlijke leven, kreeg ze in 2016 een herseninfarct, op 59-jarige leeftijd. Afgezien van een zwakkere linkerarm ontstond er geen fysieke uitval. Een revalidatietraject was dan ook niet aan de orde. Het leven van Ellen veranderde echter totaal.

“Ik ben heel chaotisch en druk in mijn hoofd geworden, ik kan niet goed onthouden en mezelf concentreren. Lekker een boek lezen lukt niet meer. Ik raak snel overprikkeld door geluid en licht en mijn lontje is een stuk korter. Ik ben snel vermoeid en moet de hele dag keuzes maken. Dit alles heeft grote gevolgen, ik ben op mijn werk als dialyseverpleegkundige uitgevallen.

Lees verder op: https://www.hersenz.nl/ervaringen/ik-mis-het-begrip-van-de-buitenwereld?utm_source=postspeaker&utm_medium=twitter&utm_campaign=06-15-2019-06:00:00AM-htcPpmmaMTe8k84q3

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 1010

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...