Skip to main content

PLANgroep schuld hulp verlening Almere

Bij PLANgroep kunt u terecht voor hulp bij budgetproblemen. Heeft u problemen om rond te komen met uw inkomen? Of heeft u schulden waar u zelf niet meer uit denkt te komen? Dan kunt u zich bij ons aanmelden. PLANgroep werkt in opdracht van de gemeente Almere en werkt samen met diverse hulp- en dienstverlenende instellingen.

 

Wat doet PLANgroep?

Bij PLANgroep vult u een digitale vragenlijst in en voert u een intakegesprek. Vervolgens bepaalt PLANgroep of u een schulddienstverleningstraject kunt volgen. Kan dat niet op korte termijn, dan verwijst PLANgroep u door naar een andere organisatie voor passende ondersteuning (bijvoorbeeld cursussen om beter rond te komen met uw inkomen). Om te bepalen of een schulddienstverleningstraject op dit moment geschikt voor u is, kijkt PLANgroep onder andere naar:

 

   hoe stabiel uw inkomen is;
   hoe uw sociale netwerk eruitziet;
   wat voor soort schulden u heeft;
   of u in staat bent om uw financiële situatie te veranderen;
   of u gemotiveerd bent om uw schuldenproblemen aan te pakken.

 

Wat moet u nog meer weten?

De dienstverlening van PLANgroep is toegankelijk voor alle inwoners van Almere. Onze dienstverlening kost u niets. U bent verplicht om officieel ingeschreven te staan in de gemeente Almere en een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen.

Let op: u blijft altijd zelf verantwoordelijk voor uw budget en uw financiële situatie.

 

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor schulddienstverlening? Dat kan van maandag tot en met vrijdag tijdens de open inloopuren van 9.00 tot 11.30 uur en van 13.00 tot 15.30 uur. Op afspraak kunt u terecht 8.30 tot 17.00 uur. Als u bij ons langskomt, krijgt u meer informatie over onze dienstverlening.

 

Als u aan de voorwaarden voldoet, maken we met u een afspraak voor het invullen van een digitale vragenlijst en een aansluitend gesprek. Als u niet aan de voorwaarden voldoet, geven wij u advies en verwijzen wij u door naar andere organisaties.

 

U kunt ook uw gegevens achterlaten via https://www.plangroeponline.nl/almere. Wij nemen dan binnen twee werkdagen contact met u op.

 

Legitimatie

Bij PLANgroep moet u zich legitimeren met een identiteitsbewijs (paspoort of identiteitskaart) dat nog minimaal drie maanden geldig is. Let op: U moet zowel het origineel als een kopie van de legitimatie overleggen.

 

Telefonisch bereikbaar

 PLANgroep is iedere werkdag van 9.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (036) 539 59 50.

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 270

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...