nah_logo3.png
nah_logo3.png
Stop met je zorgen maken over wat mis kan gaan. Word enthousiast van wat er goed kan gaan.
Ontvangen van, voor positiviteit.nl
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Actie van de stichting BreinPijn

Help De Helden Helpen

‘Krachttoer 2019 voor Hersenletsel!’

Een wielerequipe van 19 (in duo’s getelde) fietsers heet ‘Mijn Band met het Brein’, en zal in een Krachttoer van 24 uur non stop 645.900 meter (= 645.9 kilometer) door Nederland fietsen op 29 en 30 juni 2019. ‘Band’ heeft hier twee betekenissen: de band die je voelt met letsel van het brein en de band waarop je fietst.

Ik doneer en help mee!

Het aantal meters dat wordt gefietst door heel Nederland is identiek aan het minimale aantal patiënten met blijvend Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) dat door de Hersenstichting recent is gepresenteerd. Voor ‘elke meter per mens’ die onze fietsers afleggen koopt u bij de Stichting BreinPijn de Heldenspeld’ voor 10 euro (ex verzendkosten als u de meter via onze site koopt in de webshop). Grote sponsors kopen meerdere meters of kilometers.

Nog niet eerder is er in Nederland zo’n omvangrijke duursportprestatie voor een goed doel geleverd.

De wielerequipe van samen 19 fietsers symboliseert de 19.000 kinderen en jeugdigen (van 0 tot 24 jaar) die elk jaar een vorm van Niet Aangeboren Hersenletsel krijgen en dus levenslang gedwongen zijn hun dromen en ambities bij te stellen naar wat voor hen nog mogelijk is. De Stichting BreinPijn – ‘Helpen bij Hersenletsel’ wil deze kinderen en andere cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel helpen waar mogelijk.

Klik hier voor meer informatie: https://breinpijn.org/

Afdrukken

Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Booking.Com en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2
Wij ontvangen als u via een van onderstaande links een hotel, appartement of vakantiewoning boekt een  bijdrage van Booking.com
 Zoeken naar alle hotels, appartementen eb vakantiewoningen in Booking.com:

SponsorKliks | Gratis sponsoren!