Skip to main content

Steun NAH Ontmoetingspunt Almere met een fiscaal aantrekkelijke schenking

Dankzij jouw gulle gift kunnen wij ons werk uitvoeren. Wij kunnen ons hierdoor blijven inzetten voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Wist je dat het voor jou bovendien fiscaal aantrekkelijk kan zijn om te schenken aan onze patiëntenvereniging?

Fiscaal aantrekkelijk schenken aan NAH Ontmoetingspunt Almere met de schenkingsaftrek.

Een prachtig bedrag schenken aan NAH Ontmoetingspunt Almere brengt geen verplichtingen mee aan de vereniging. Wel kan het fiscaal aantrekkelijk voor jou zijn om dit te doen. Hoe dat werkt? Hersenletsel.nl is een ANBI: algemeen nut beogende instelling. Dit betekent dat je de gift die je geeft aan onze ereniging kunt aftrekken van je aangifte inkomstenbelasting. Hierbij kun je kiezen uit periodieke giften en gewone giften.

Als je een eenmalige gift wilt aftrekken moet dit minimaal 1% van je drempelinkomen zijn, maar minimaal € 60,-. Alles wat je meer hebt gedoneerd, mag je aftrekken tot een maximumbedrag van 10% van je drempelinkomen. Een eenmalige gift doe je gemakkelijk via een donatie aan onze patiëntenvereniging  of het platform van Geef.

Het is ook mogelijk om periodiek te doneren middels de schenkingsaftrek. Sinds 1 januari 2023 geldt een maximum van € 250.000 per jaar. Vooral van deze periodieke schenkingen kan NAH Ontmoetingspunt Almere voortbestaan. Zo hebben wij namelijk meer een financiële (bestaans)zekerheid.

Raadpleeg je belastingadviseur

Overweeg je periodiek te gaan doneren aan Hersenletsel.nl? Het is belangrijk dat je dit schenken goed plant, zodat het zo financieel aantrekkelijk mogelijk voor je wordt. We raden aan om dit te doen met behulp van je belastingadviseur. Deze expert kan jou meer vertellen over de schenkingsaftrek en ervoor zorgen dat de periodieke giften juist worden ingepland.

Bedankt dat je NAH Ontmoetingspunt wilt steunen met een eenmalige of periodieke gift!

Lees alle informatie na op de bijbehorende webpagina van de Belastingdienst.

Gratis, Schenking

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 328
Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Expedia en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2

Expedia

Reizen & Vakantie

Expedia Group is een van 's werelds meest toonaangevende online reisbureaus met een complete service en gelokaliseerde websites in meer dan 30 landen. Zo biedt Expedia Group toegang tot meer dan een miljoen accommodaties over de gehele wereld (van vakantiewoningen tot boetiekhotels en grote ketens), meer dan 500 luchtvaartmaatschappijen, meer dan 175 autoverhuurbedrijven, veel verschillende vervoersopties en activiteiten. Klanten kunnen tot $ 500 besparen door een vlucht en hotel samen te boeken. Door de vele opties met speciale tools te combineren, biedt Expedia.nl reizigers de helpende hand bij het vinden en creëren van hun ideale reis.

Klik op onderstaande link om naar Expedia te gaan en gratis te doneren aan NAH Ontmoetingspunt Almere:

https://www.expedia.nl/?affcid=network.cj.9216882.13852921.SK_6150&cjevent=29a05c6765fb11ee816ff7180a18ba72

 

5% hotels, 5% activiteiten, 3% autohuur, 2% pakketreizen, vliegtickets 0% commissie

Booking.com - ook voor vakantie in de buurt.

 

SponsorKliks | Gratis sponsoren!

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...