Skip to main content

Adviespunt Zorgbelang

Adviespunt Zorgbelang

 

 

Zorgbelang levert cliëntondersteuning bij langdurige zorg

Iedereen met een indicatie voor langdurige zorg (Wlz-indicatie) heeft recht op onafhankelijke cliëntondersteuning en kan hiervoor terecht bij het Adviespunt van de regionale Zorgbelangorganisaties. De ondersteuning die Zorgbelang biedt, is onafhankelijk van zorgaanbieders en zorgkantoren.

Cliëntondersteuning is hulp, informatie en advies bij het regelen van zorg en het maken van afspraken hierover. Mensen met een indicatie voor langdurige zorg kunnen hiervoor terecht bij Adviespunt Zorgbelang. De cliëntondersteuners van Zorgbelang geven informatie en advies, helpen bij het kiezen van een passende zorgaanbieder en ondersteunen bij het opstellen, evalueren en bijstellen van zowel het persoonlijk plan als het zorgplan. Ook bemiddelen zij wanneer de cliënt en de zorgaanbieder er samen niet uitkomen.

 

De cliëntondersteuners zijn bereikbaar op: 0900 243 81 81 (tijdens kantooruren). De ondersteuning is gratis. Op www.adviespuntzorgbelang.nl staat meer informatie over onafhankelijke cliëntondersteuning

 

Voor betere zorg voor u en anderen

Uw vraag of klacht is van grote waarde voor het verbeteren van de kwaliteit van de zorg. Adviespunt Zorgbelang is verbonden met de zorgbelangorganisaties die de meldingen registreert en bewaart. Deze gegevens worden uiteraard geanonimiseerd. Op deze manier krijgen we een beeld van de kwaliteit en knelpunten in de zorg. Dat bespreken we met zorginstellingen, zorgverzekeraars, overheden, de inspectie en andere instanties. Hoe meer er gemeld wordt, hoe sterker wij staan. Wij dringen aan op verbetering van zorg voor alle patiënten.

 

Adviespunt Zorgbelang

Contact

0900 - 243 81 81 (alleen gebruikelijke belkosten): voor onafhankelijke clientondersteuning voor iedereen met een indicatie voor langdurige zorg

 

Meer informatie

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 250

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...