Skip to main content

Na een heftige periode komt Ilse's wens uit: ze ontmoet Shawn Mendes!

Na een heftige periode komt Ilse's wens uit: ze ontmoet Shawn Mendes!

 

Ilse Lankheet (19) uit Haaksbergen stuurde vorig jaar een hele bijzondere wens in voor De Beste Wensen van 538: ze wil heel graag Shawn Mendes ontmoeten. Nu willen natuurlijk heel veel fans dat, maar voor Ilse zit er een speciale reden achter. Ze kreeg vorig jaar namelijk een hersenbloeding terwijl ze naar een nummer van Shawn luisterde. In de moeilijke tijd die daarop volgde, heeft Shawns muziek haar heel veel steun gegeven en daar wil ze de zanger van hits als Stitches, Mercy en Lost In Japan graag persoonlijk voor bedanken.

 

Natuurlijk gingen we vorig jaar meteen aan de slag om Ilse's wens in vervulling te laten gaan, maar we moesten alles helaas afblazen op advies van de dokter. Een jaar later zijn we Ilse natuurlijk niet vergeten en dus werd ze dinsdagmiddag met een smoesje naar de studio gestuurd, waar ze bij 538-dj Frank Dane in uitzending werd verrast. Ze gaat niet alleen naar een concert van Shawn Mendes, maar krijgt ook een meet & greet én mag twee vrienden meenemen! Hoe Ilse reageerde? Je checkt het in de video hieronder!

https://www.538.nl/de-beste-wensen/ilse-gaat-naar-shawn-mendes?

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 351

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...