nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Waarom zou alles altijd maar moeten lukken en een geweldige dag moeten zijn?

 

(Jet van Nieuwkerk in Women's Health)

'Onbeperkt aan de Slag': ondersteuning bij het zoeken naar werk

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

'Onbeperkt aan de Slag': ondersteuning bij het zoeken naar werk

14-08-2017 -  'Onbeperkt aan de Slag' bestaat sinds 2014 en brengt werkzoekenden met een arbeidsbeperking en werkgevers met elkaar in contact. Tot nu toe zijn er 750 mensen met een beperking geplaatst bij een werkgever. 

Onbeperkt aan de Slag is een sociale onderneming zonder winstoogmerk. Het bestuur houdt toezicht op de onderneming. Hester Rippen (e-mail) zit namens Ieder(in) in het bestuur. Ze vertegenwoordigt de werkzoekenden met een beperking.

Onbeperkt aan de Slag

Mensen met een beperking kunnen via 'Onbeperkt aan de Slag' werk zoeken door een profiel aan te maken. Daarin geef je aan wie je bent, wat je zoekt en wat je nodig hebt. Aan de andere kant zijn er de werkgevers. Deze werkgevers staan open staan voor mensen met een beperking en sluiten zich aan bij dit online platform. Zowel kleine werkgevers als 60 prominente werkgevers zetten er hun vacature online. Hester Rippen (ervaringsdeskundige en bestuurslid van beperking aan de Slag) weet uit eigen ervaring dat het erg frustrerend kan zijn om als arbeidsgehandicapte begeleid te worden op de arbeidsmarkt. Ze liep tegen allerlei blokkades op, zoals formele vragenlijstjes, weinig aandacht voor wat ze wil en kan en het UVW kan afraden om überhaupt te gaan werken.

Lees verder op Kennisplein gehandicapten.

Afdrukken E-mailadres

Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Booking.Com en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2
Wij ontvangen als u via een van onderstaande links een hotel, appartement of vakantiewoning boekt een  bijdrage van Booking.com
 Zoeken naar alle hotels, appartementen eb vakantiewoningen in Booking.com: https://www.booking.com/index.html?aid=1700698

Klik hier voor meer informatie.