nah_logo3.png
Nah ontmoetingspunt Almere
Het beste gevoel in de wereld is het gevoel dat je van betekenis bent voor een ander.

Actueel

Het XXL Scrabble spel.

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In ontvangstnemen van de scrabble lettersjpgVandaag hebben wij (Christien, Elly, Ed en Charles) de letters voor het XXl scrabble spel opgehaald bij Tomin in Hilversum, de letters zijn gemaakt door medewerker Gerrit van Tomin. https://www.tomingroep.nl/

Tomin hebben we contact mee gelegd op de Beursvloer van 2018, wij waren op zoek naar een bedrijf dat voor onze vereniging letters kon maken voor ons XXL  scrabble spel.

Het doek voor dit spel hebben wij al eerder kunnen bekostigen van een mooie actie bij Albert Hein in Almere haven: Cheque van AH 2018https://www.facebook.com/ahmarkenpoort/videos/1999139150386545/

Over de Beursvloer: https://www.beursvloeralmere.nl/

IMG 14025De Beursvloer Almere werd dit jaar georganiseerd door Gemeente Almere, Almeerse Uitdaging, De Schoor/Mooi Zo Goed Zo, Rabobank, VBA en VMCA.

Wat is een Maatschappelijke Beursvloer?

Beursvloer Almere is een netwerk-event waarbij ondernemers en non-profit organisaties met elkaar in contact komen. Doel is het uitwisselen van vraag en aanbod. Ondernemingen beschikken over kennis, materialen en menskracht en hebben vaak behoefte aan nieuwe netwerken, maatschappelijke betrokkenheid of inspiratie. Non-profit organisaties beschikken over die contacten en bieden verbinding met de maatschappij en zij hebben behoefte aan ondersteuning van praktische of theoretische aard. Het is een prachtige win-win kans.

Afdrukken E-mailadres

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Klik hier voor meer informatie.