Skip to main content

Actueel

Ondersteun onze vereniging

Wij zijn een vereniging voor mensen met NAH.

NAH staat voor Niet Aangeboren Hersenletsel.

De term zegt het eigenlijk al: bij niet aangeboren hersenletsel gaat het om hersenletsel die in de loop van het leven ontstaat. Er treedt een soort kortsluiting in de hersenen op, waardoor niet alles meer werkt zoals het behoort te werken. De oorzaken kunnen zowel van buitenaf komen (traumatische oorzaken zoals ongeluk of geweld), als van binnenuit (de niet traumatische oorzaken zoals ziekte, tumoren, vergiftiging, herseninfarct of een hersenbloeding).

De gevolgen van niet aangeboren hersenletsel kunnen zich op verschillende manieren uiten, zowel zichtbaar als niet-zichtbaar. Bij zichtbare gevolgen kunt u denken aan verlamming of spraakstoornissen. Niet zichtbare gevolgen zijn onder meer vermoeidheid en concentratiestoornissen. Ook het waarnemingsvermogen, geheugen en communicatie kunnen door niet aangeboren hersenletsel worden verstoord. Dat betekent dat veel zaken die voorheen vanzelfsprekend waren, zoals lopen, eten en aankleden, ineens een stuk moeilijker worden. Vaak worden de niet zichtbare gevolgen pas zichtbaar in de thuissituatie. Veel mensen ervaren niet aangeboren hersenletsel als een breuk in de levenslijn: er is het leven voor en na het hersenletsel.

U kunt ons steunen met een eenmalige donatie,
Bij voorbaat hartelijk bedankt.
 
Logo tektst
  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 360

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...