Skip to main content

Stem op ons!

Wij mogen dit jaar mee doen met de Stichting Specsavers Steunt.

Over Stichting Specsavers Steunt

Omdat alle winkels van Specsavers een steentje bij willen dragen aan de lokale gemeenschap, geven ze per verkochte bril of hoortoestel een vast bedrag aan de Stichting. Ieder jaar (aan het einde van de spaarronde) maken alle Specsavers-winkels de gekozen goede doelen in de buurt blij met een donatie. In december maakt Specsavers bekend voor welk lokale doelen zij gaat sparen.Knop 2De stemperiode van spaarronde 2018 loopt van 23 november 10.00 uur t/m 30 november 10.00 uur 2017.


In de stemperiode kan je 1 keer per e-mailadres (heb je meerdere emailadressen dan kan je met meerdere email adressen stemmen, maximaal 10) een stem uitbrengen op het goede doel van uw keuze.Nadat je op de stembutton hebt geklikt, opent een pop-up.

Vul hier jouw e-mailadres in, typ de woorden die worden getoond in het beveiligingsveld en druk op stemmen. Vervolgens ontvang je een e-mail met een bevestigingslink. Jouw stem wordt pas verwerkt nadat je op deze bevestigingslink hebt geklikt. Let op: het is mogelijk dat de bevestigings e-mail in je spambox of reclame terecht komt.Om dit te voorkomen voegt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  toe aan je adresboek

Op basis van het aantal stemmen wordt er per winkel een top 3 bepaald, het winkelteam kiest vervolgens een winnaar uit deze top 3. Voor deze organisatie wordt een jaar lang gespaard. 

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 1260

VriendenloterijWij zijn sinds kort als goed doel aangesloten bij de Vriendenloterij.
Je kan met je Vriendenloterij loten NAH Ontmoetingspunt steunen.
De vereniging krijgt dan elke maand 40% van elk meespelend lot.
Natuurlijk kan je een nieuw lot kopen en daar aangeven dat je NAH Ontmoetingspunt Almere wil steunen maar het kan ook voor bestaande loten
Je kan dit voor je bestaande lot heel makkelijk regelen met de live chat.
Klik daarvoor op onderstaande link.
https://www.vriendenloterij.nl/open-chat

Geef dan eerst je postcode en huisnummer.
Stel de vraag bijvoorbeeld zo.
Ik wil met mijn bestaande lot onze vereniging steunen, hoe doe ik dat?
En daarna kan je aangeven dat je met je loten NAH Ontmoetingspunt wil steunen.

Liever telefonisch contact met de Vriendenloterij?
Wij staan voor u klaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 09.30 uur en 16.00 uur. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 088 - 020 1020.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...