Skip to main content

Collecte Hersenstichting breekt record.

BedanktCollecte Hersenstichting breekt record. Dit jaar is ruim € 1,4 miljoen opgehaald voor de Hersenstichting.

In Almere hebben wij dit jaar ook weer meer opgehaald voor de Hersenstichting, dit jaar was de opbrengst in Almere  € 7288,54 dit dankzij de inzet van de collectanten en de gulle giften van de Almeerders.

 

De collectanten van de Hersenstichting hebben dit jaar een recordbedrag van ruim € 1,4 miljoen opgehaald. Het is voor het zesde jaar op rij dat de opbrengst stijgt. Dit bedrag wordt besteed aan hersenonderzoek, het verbeteren van de zorg voor patiënten en voorlichting. In totaal hebben ruim 18.000 vrijwilligers meegewerkt aan de collecte. De deur-aan-deurcollecte op straat zorgt voor het overgrote deel van de opbrengst. Daarnaast zamelden zo’n 300 vrijwilligers geld in met de digitale collectebus.

 

Deze mooie opbrengst wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek en aan voorlichting, om zo een bijdrage te leveren aan een betere toekomst voor mensen met een hersenaandoening.

Namens de Hersenstichting hartelijk bedankt voor uw bijdrage.

Heeft u de collectant gemist? Uw gift is altijd welkom op rekeningnummer NL18 INGB 0000 000 860 tnv Hersenstichting, Den Haag.

Meer informatie kunt u vinden op www.hersenstichting.nl.

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 1086

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...