Skip to main content
 

Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan NAH Ontmoetingspunt, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en NAH Ontmoetingspunt ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar NAH Ontmoetingspunt.
En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je NAH Ontmoetingspunt ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van NAH Ontmoetingspunt. Voor jou een kleine moeite, voor NAH Ontmoetingspunt zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt.
75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van NAH Ontmoetingspunt. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert NAH Ontmoetingspunt hier direct van!

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch NAH Ontmoetingspunt weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor NAH Ontmoetingspunt is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert NAH Ontmoetingspunt niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van NAH Ontmoetingspunt
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Mailings

Je kan je aanmelden voor onze mailings, waarbij je de keuze hebt uit de volgende opties:
- Transactieoverzicht; maandelijks transactieoverzicht van de sponsordoelen die het uitbetalingsminimum van € 50 hebben bereikt en een uitbetaling tegemoet kunnen zien.
- Facebook_posts; je ontvangt dan promotie mailings van acties/aanbiedingen van webshops met als doel deze via de Facebookpagina van je sponsordoel te delen.
- Aanbiedingen; promotie mailings van acties/aanbiedingen van webshops met als doel om het aantal transacties voor je sponsordoel te vergroten.
- Sponsorkliksmail; mailings van belangrijke informatie vanuit Sponsorkliks zoals bijv. grote commissie wijzigingen bij webshop(s), belangrijke webshop(s) die (tijdelijk) gestopt zijn etc. etc.
  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 390

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...