Skip to main content

Logo_wim_strik_2

 

Wim Strik, Joomla Website Specialist

 

WS-Online is specialist in het ontwerpen en bouwen van Joomla! websites. Joomla! is een uitstekend Content Management Systeem (CMS) waarmee u zelf de inhoud van uw website kunt beheren en aanpassen. U kunt Joomla! gebruiken voor het beheren van een simpele website, maar ook voor complexe bedrijfsapplicaties, zoals een webwinkel of een verenigings website.

Joomla! is een zogenaamd modulair Content Management Systeem (CMS) waaraan functionaliteit kan worden toegevoegd met behulp van extensies, (componenten, modules en plugins). Het design (de vormgeving) wordt uniform in de gehele website doorgevoerd met behulp van een template. Joomla! is hoogwaardige Open Source software die de ontwikkeling van websites betaalbaar maakt.

WS-Online verzorgt desgewenst de volledige ontwikkeling en het onderhoud van uw website, vanaf het ontwerpen en opbouwen van het systeem, het integreren van extra functionaliteit en eventueel maken of aanpassen van modules, maar ook de vormgeving (huisstijl) en de hosting.

Naar mijn website

  • Laatste update op .
  • Hits: 1859

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...