nah_logo3.png
nah_logo3.png
Laat los wat was. Geef je over aan wat het is. En heb vertrouwen in wat zal zijn.

(Sonia Ricotti)

Boeken

In 10 stappen verder leven na hersenletsel

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
 

In 10 stappen verder leven na hersenletsel

Door: Kitty Geling

In 10 stappenBen jij door niet-aangeboren hersenletsel (NAH) plotseling in een situatie terechtgekomen waarin je de regie en macht over je eigen leven uit handen moet geven? Of ken jij iemand in je directe omgeving die te maken heeft met NAH? Lees dan dit boek. Je leest in dit boek onder andere: - hoe je omgaat met het rouwproces na NAH - waarom veel oefenen zo belangrijk is - hoe je je innerlijk versterkt, zodat je daarop kan terugvallen bij tegenslagen - welke professionals je kan inschakelen om je te ondersteunen - hoe je jouw evenwicht hervindt in je werk- en thuissituatie - hoe spirituele tradities en leiders je kunnen helpen tijdens je herstelproces.

De 10 stappen beschrijven het proces waar jij in de periode van herstel doorheen kunt gaan. Kitty Geling beschrijft als arts en ervaringsdeskundige haar proces naar herstel, nadat ze hersenletsel heeft opgelopen door een verkeersongeluk. De stappen zijn bedoeld om jou te inspireren je herstelmogelijkheden op alle deelgebieden aan te pakken en daarmee het meest optimale resultaat te bereiken. Dit boek is ook interessant voor hulpverleners, professionele ondersteuners en familie die hun dierbare op de weg naar herstel terzijde staan.

OVER DE AUTEUR: Kitty Geling is arts en volgde opleidingen tot Doula en Danstherapeut volgens Querido. Ze combineert haar medische ervaring met haar kennis van psychologie, dans en muziek tot een integrale visie op gezondheid en genezing. Het is haar missie om mensen te bewegen om een andere levensstijl aan te nemen en een psychisch, fysiek, emotioneel en spiritueel gezond leven te leiden.

NAH Ontmoetingspunt Almere werkt samen met YouBeDo.com, een online boekenwinkel die NAH Ontmoetingspunt Almere steunt met 10% van elke aankoop. YouBeDo.com verkoopt dezelfde boeken (zo'n 4 miljoen titels) voor dezelfde prijzen* en onder dezelfde voorwaarden als andere boekenaanbieders.
10% van je aankoopbedrag gaat naar een goed doel zonder dat het je iets extra’s kost.

Nederlands | 9789493222687 | Paperback | 2021

€ 17,50

Voor 22:00 besteld, morgen in huis

wij doneren: € 1,46

 

Productspecificaties
Auteur(s)            Kitty Geling
Taal        Nederlands        
NUR Code           600
Uitgavejaar        2021
Afmetingen       213x150 x21 mm
Gewicht              510
Druk     
ISBN      9789493222687

Afdrukken

Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Booking.Com en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2
Wij ontvangen als u via een van onderstaande links een hotel, appartement of vakantiewoning boekt een  bijdrage van Booking.com
 Zoeken naar alle hotels, appartementen eb vakantiewoningen in Booking.com:

SponsorKliks | Gratis sponsoren!