Skip to main content

Alles over mantelzorg en langer zelfstandig wonen

Rabobank

 

Beste mevrouw Valent-Peeters,

Zorgt u weleens voor een ander? Bijvoorbeeld door wekelijks de boodschappen te doen of te helpen met koken of aankleden? Veel mensen zijn mantelzorger zonder dat ze dit beseffen. De Rabobank wil mantelzorgers ontzorgen. Op het platform IkWoonLeefZorg.nl, een initiatief van Rabobank en Interpolis, vindt u veel informatie en praktische oplossingen over mantelzorg. Daar leest u ook meer over de volgende 3 tips. Wij denken graag met u mee.

Voor iemand zorgen? Zo pakt u het aan

Zorgen voor een ander is mooi, maar kan ook zwaar zijn. Alles zelf oplossen is bijna niet vol te houden en in de meeste gevallen is dat ook niet nodig. Wij helpen u graag op weg bij het vinden van hulp en ondersteuning.
Lees meer

Financiële regelingen

Als mantelzorger krijgt u misschien met extra uitgaven te maken. Ook kan het zijn dat u minder inkomsten heeft. Gelukkig zijn er diverse financiële regelingen voor mantelzorgers. We zetten ze voor u op een rij. 
Bekijk de regelingen

Snel en dringend zorg nodig? Zo regelt u het

Particuliere zorgbureaus bieden veel soorten hulp en diensten aan. Voor ieder probleem hebben zij wel een oplossing, vaak tegen een betaalbare prijs. Bovendien is er soms een vergoeding van de kosten mogelijk.
Lees hoe u hulp regelt

Nog geen abonnee? Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Iedere week verschijnen er nieuwe artikelen op IkWoonLeefZorg.nl. Wilt u niets missen? Meld u dan aan voor de gratis nieuwsbrief. U ontvangt de nieuwsbrief elke twee weken in uw inbox. Daarnaast ontvangt u dan ook de special over het thema mantelzorg. Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan schrijft u zich eenvoudig weer uit.
Meld u aan
  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 856

VriendenloterijWij zijn sinds kort als goed doel aangesloten bij de Vriendenloterij.
Je kan met je Vriendenloterij loten NAH Ontmoetingspunt steunen.
De vereniging krijgt dan elke maand 40% van elk meespelend lot.
Natuurlijk kan je een nieuw lot kopen en daar aangeven dat je NAH Ontmoetingspunt Almere wil steunen maar het kan ook voor bestaande loten
Je kan dit voor je bestaande lot heel makkelijk regelen met de live chat.
Klik daarvoor op onderstaande link.
https://www.vriendenloterij.nl/open-chat

Geef dan eerst je postcode en huisnummer.
Stel de vraag bijvoorbeeld zo.
Ik wil met mijn bestaande lot onze vereniging steunen, hoe doe ik dat?
En daarna kan je aangeven dat je met je loten NAH Ontmoetingspunt wil steunen.

Liever telefonisch contact met de Vriendenloterij?
Wij staan voor u klaar op werkdagen tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 09.30 uur en 16.00 uur. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer 088 - 020 1020.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...