Skip to main content

Happy Weight Stippenplan: gezond eten en drinken

Happy Weight Stippenplan: gezond eten en drinkenHappy Weight

0 reactie(s)

print

Happy Weight Stippenplan is een op maat gemaakt programma voor gezond omgaan met voeding. Gemaakt voor mensen van alle leeftijden, die niet passen in de reguliere zorg en/of reguliere programma’s. Om een gezond gewicht te bereiken en te behouden.

Bij het Happy Weight Stippenplan krijgt iedere cliënt een individueel ‘stippenplan-advies’. Dat is een advies op maat, in tekst of plaatjes, rekening houdend met de voorkeur, achtergrond en het niveau van de cliënt. Het stippenplan kent vier onderdelen: voeding, beweging, gedrag en participatie van de omgeving.

Doelgroep Stippenplan

Het Stippenplan is bedoeld voor mensen van alle leeftijden met LVB, VB, EMB, NAH met eet- en gewichtsproblematiek. En voor kinderen en volwassenen zonder verstandelijke beperking maar met Autisme spectrum stoornis en/of andere psychische stoornissen in combinatie met eet- en gewichtsproblemen. Zij werken zelf met het stippenplan als zij dat kunnen en anders werkt de begeleider/familie ermee.

Lees meer op: http://www.kennispleingehandicaptensector.nl/gehandicaptenzorg/gezond-eten-en-drinken-met-happy-weight-stippenplan-healthy-ageing.html

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 3539

Vakantie 2Vakantie 1Groupon reizen, vakantie, eten, drinken en diversen bekijk en bestel via onderstaande link en steun daarmee gratis NAH Ontmoetingspunt.

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150&category=&shopsearch=groupon

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...