Skip to main content

Ontwikkel je geluk

Ontwikkel je geluk 1Dagelijks krijg je een positieve spreuk van me. Dit doe ik met veel plezier. Het is voor mij super mooi om te zien dat vele mensen er echt blij mee zijn.

 

En vandaag, vandaag heb ik iets nieuws voor je. Iets bijzonders en uitdagends!

 

Ik geloof er in dat zelfvertrouwen de basis is om jezelf te kunnen zijn en het beste van jezelf te kunnen geven. Dit is zo belangrijk. Zelfvertrouwen geeft je zo veel meer persoonlijke vrijheid, plezier en kansen op succes... En daarom ben ik me verder gaan verdiepen in de wetenschap van de positieve psychologie, in de kennis en inzichten van overwinnaars en ben ik terug gaan kijken naar mijn eigen ervaringen. Ik ontdekte toen dat er nog heel veel nieuws valt te leren op het gebied van zelfvertrouwen. En ik ontdekte dat dit ook op een hele leuke en inspirerende manier kan!

 

Daarom heb ik een nieuwe online training ontwikkeld, een nieuw avontuur:

 

Het is een prachtig programma geworden waarin heel oplossingsgericht wordt gewerkt. Dit betekent dat er veel positieve energie in zit om stappen vooruit te maken. Iets moois wat je van me gewend bent.

 

Ik wil je van harte uitnodigen om een kijkje te nemen op de website. En ik wil je van harte uitnodigen om deel te nemen. Ik kijk er naar uit!

 

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, dan weet je me te vinden.

 Ontwikkel je geluk 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Op naar meer zelfvertrouwen!
Fijne dag.
Hartelijke groet,
Mark Verhees
  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 2328
Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Expedia en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2

Expedia

Reizen & Vakantie

Expedia Group is een van 's werelds meest toonaangevende online reisbureaus met een complete service en gelokaliseerde websites in meer dan 30 landen. Zo biedt Expedia Group toegang tot meer dan een miljoen accommodaties over de gehele wereld (van vakantiewoningen tot boetiekhotels en grote ketens), meer dan 500 luchtvaartmaatschappijen, meer dan 175 autoverhuurbedrijven, veel verschillende vervoersopties en activiteiten. Klanten kunnen tot $ 500 besparen door een vlucht en hotel samen te boeken. Door de vele opties met speciale tools te combineren, biedt Expedia.nl reizigers de helpende hand bij het vinden en creëren van hun ideale reis.

Klik op onderstaande link om naar Expedia te gaan en gratis te doneren aan NAH Ontmoetingspunt Almere:

https://www.expedia.nl/?affcid=network.cj.9216882.13852921.SK_6150&cjevent=29a05c6765fb11ee816ff7180a18ba72

 

5% hotels, 5% activiteiten, 3% autohuur, 2% pakketreizen, vliegtickets 0% commissie

Booking.com - ook voor vakantie in de buurt.

 

SponsorKliks | Gratis sponsoren!

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...