Skip to main content

Magnetische ritsluiting

Magnetische ritssluiting

Veel mensen met één hand, vaak door een CVA (ik) maar ook wel ongeval, hebben een hekel aan winterjassen met rits. Mensen met ernstige reuma of artritis ook. Waarom? Omdat zij hem simpelweg niet dicht kunnen maken. Je hebt even als je de beide einden aan de onderkant bij elkaar wil brengen een hand tekort of ze missen de vaardigheid om heel precies te zijn. En daar heb ik wat op gevonden: maak de onderzijde magnetisch! Het werkt zo:

 

Overtuigd? Zet als je hem besteld in de opmerkingen de lengte van de rits (en niet de uitloop) en je krijgt binnen 2 weken de rits thuis. Alleen nog even een naaiatelier zoeken of misschien heb je een bekende naaier of naaister in de buurt en verwissel die $&^#%-rits door een magnetische.

Ga naar de website van Weer Handig: https://weerhandig.nl/

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 756

sponsorkliks logo

Wij doen ook mee aan Sponsorkliks, voor iedere aankoop die je via onderstaande link doet krijgen wij geld.

Alles voor dezelfde prijs gewoon in de bekende online winkels, sponsoren via onderstaande links is gratis.

NAH Ontmoetingspunt ontvangt geld als er online wordt gekocht bij ruim honderd winkels, waaronder bekende als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Booking.com en ook als je eten laat bezorgen via Thuisbezorgd.nl of een restaurant reserveert via Dinnersite.nl ontvangt NAH Ontmoetingspunt daar geld voor.

Ga de volgende keer dat je iets online wil kopen eerst naar: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6150

Klik hier voor meer info over Sponsorkliks.

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...