Skip to main content

Over Wat vind ik

Over Wat vind ik

Wat is Wat vind ikhttps://www.watvindik.nl/hersenletsel

Je vindt op deze website alles wat je kan helpen om op jouw manier te leven met hersenletsel. Van app tot advies, van boek tot behandeling, van welzijn tot wonen, van zorg tot zingeving. Je kunt zoeken op trefwoord en/of op rubriek. Je kunt ook de afstand aangeven waarbinnen je iets zoekt. Dan moet je wel de plaatsnaam of alle letters en cijfers van je postcode invullen.

Op Wat vind ik staan allerlei mensen, organisaties en hulpmiddelen die je kunnen helpen om op jouw manier te leven. Van app tot advies, van boek tot behandeling, van welzijn tot wonen, van zorg tot zingeving.

Je kunt aanbod waarderen en zelf aanbod toevoegen. Ben je door een begeleider goed geholpen, heb iets gehad aan een app of film of vind je dat een zorgorganisatie minder goed werk geleverd heeft, dan kun je dat aangeven. Graag zelfs!

Aanbod waarderen

Je kunt waarderingen geven op al het aanbod in Wat vind ik. Dat doe je als volgt:

Zoek het aanbod waar je een waardering wilt geven.

Klik op het aanbod, zodat je alle gegevens ziet.

Onder de kop 'Wat vind jij' rechts in het scherm kun je waarderingen geven. Op een mobiele telefoon en tablet staan de waarderingen vaak onder de beschrijving van het aanbod, niet aan de rechterkant. 

Wil je een recensie schrijven? Dan heb je een gebruikersaccount nodig. Als je bent ingelogd kunt je recensies schrijven bij het aanbod.  

Aanbod toevoegen

Controleer eerst of het aanbod al op Wat vind ik staat. Als het nog niet is opgenomen, kun je het als volgt toevoegen:

Log in met je gebruikersaccount (of maak een gebruikersaccount aan). 

Klik op ‘Zelf aanbod toevoegen’.

Vul het formulier in. 

Staat jouw aanbod al op Wat vind ik? Dan kun je aangeven dat jij de eigenaar bent. Klik daarvoor op 'Dit is van mij' en vul het formulier in. De moderator neemt zo nodig nog contact met je op. 

Wie beheert Wat vind ik

Wat vind ik is een coproductie van Vanuit autisme bekeken, de Hersenstichting en BreinDok.

Vanuit autisme bekeken staat voor een inclusieve samenleving waarin mensen met autisme de kans krijgen om zich in eigen tempo en volgorde te ontwikkelen. We zetten een beweging in gang om de samenleving anders naar autisme te laten kijken. Vanuit het perspectief van mensen met autisme en hun directe omgeving kijken we naar het dagelijks leven. Wat kan beter op school, in het gezin, op het werk, in de diagnostiek, in de vrije tijd? In het programma werken professionals met en zonder autisme nauw samen.

De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren. Om dit te bereiken laat de Hersenstichting onderzoek doen, geven ze voorlichting en voeren ze vernieuwende projecten uit. BreinDok werkt voor de Hersenstichting en andere organisaties die zich inzetten voor mensen met hersenletsel.

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 657
Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Expedia en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2

Expedia

Reizen & Vakantie

Expedia Group is een van 's werelds meest toonaangevende online reisbureaus met een complete service en gelokaliseerde websites in meer dan 30 landen. Zo biedt Expedia Group toegang tot meer dan een miljoen accommodaties over de gehele wereld (van vakantiewoningen tot boetiekhotels en grote ketens), meer dan 500 luchtvaartmaatschappijen, meer dan 175 autoverhuurbedrijven, veel verschillende vervoersopties en activiteiten. Klanten kunnen tot $ 500 besparen door een vlucht en hotel samen te boeken. Door de vele opties met speciale tools te combineren, biedt Expedia.nl reizigers de helpende hand bij het vinden en creëren van hun ideale reis.

Klik op onderstaande link om naar Expedia te gaan en gratis te doneren aan NAH Ontmoetingspunt Almere:

https://www.expedia.nl/?affcid=network.cj.9216882.13852921.SK_6150&cjevent=29a05c6765fb11ee816ff7180a18ba72

 

5% hotels, 5% activiteiten, 3% autohuur, 2% pakketreizen, vliegtickets 0% commissie

Booking.com - ook voor vakantie in de buurt.

 

SponsorKliks | Gratis sponsoren!

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...