Skip to main content

Zorg en ondersteuning in Almere

Zorg en ondersteuning in Almere

 

Heeft u een vraag over zorg en ondersteuning, werk en inkomen en opvoeden en opgroeien? Dan kunt u terecht bij het wijkteam in uw buurt. Het wijkteam zoekt samen met u naar een passende oplossing voor uw (hulp)vraag. Als het nodig is, schakelen we professionele hulp in. U staat er dus niet alleen voor.

 

Op deze website leest u wat er precies verandert en komt u meer te weten over de wijkteams. Hoe werkt het en hoe bereikt u het wijkteam bij u in de buurt? Verder vindt u het antwoord op de meest gestelde vragen. Hebt u specifieke vragen over uw situatie, dan kunt u contact opnemen met het wijkteam.

 

Meer informatie over de wijkteams.

  • Aangemaakt op .
  • Laatste update op .
  • Hits: 2349
Vakantie 1Boek een hotel, appartement of vakantiewoning bij Expedia en steun NAH Ontmoetingspunt gratis.Vakantie 2

Expedia

Reizen & Vakantie

Expedia Group is een van 's werelds meest toonaangevende online reisbureaus met een complete service en gelokaliseerde websites in meer dan 30 landen. Zo biedt Expedia Group toegang tot meer dan een miljoen accommodaties over de gehele wereld (van vakantiewoningen tot boetiekhotels en grote ketens), meer dan 500 luchtvaartmaatschappijen, meer dan 175 autoverhuurbedrijven, veel verschillende vervoersopties en activiteiten. Klanten kunnen tot $ 500 besparen door een vlucht en hotel samen te boeken. Door de vele opties met speciale tools te combineren, biedt Expedia.nl reizigers de helpende hand bij het vinden en creëren van hun ideale reis.

Klik op onderstaande link om naar Expedia te gaan en gratis te doneren aan NAH Ontmoetingspunt Almere:

https://www.expedia.nl/?affcid=network.cj.9216882.13852921.SK_6150&cjevent=29a05c6765fb11ee816ff7180a18ba72

 

5% hotels, 5% activiteiten, 3% autohuur, 2% pakketreizen, vliegtickets 0% commissie

Booking.com - ook voor vakantie in de buurt.

 

SponsorKliks | Gratis sponsoren!

Like what you see?

Hit the buttons below to follow us, you won't regret it...