nah_logo2
Nah ontmoetingspunt Almere
Positief zijn betekent niet het negeren van het negatieve.
Het Betekent het accepteren van en leren omgaan met het negatieve.
 

Blogs van ervaringsdeskundigen

Hoe kom je de dag door als moeder met hersenletsel en weinig energie? (2)

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Hoe kom je de dag door als moeder met hersenletsel en weinig energie?

Donderdag 14 juni 2018. Geplaatst onder: BeroerteHersenletsel door Kesty van Ree

Moeder zijn is het mooiste wat er is, vind ik. Het geeft je vleugels, zin om te leven….en voor de glimlach van je kind, doe je alles!

 Maar wat nou als je hersenletsel hebt als moeder zijnde? Net als iedere moeder heb je goede en minder goede dagen.          Alleen zijn de mindere dagen van een gezonde moeder niet te vergelijken met de mindere dagen als je hersenletsel hebt.

 

 Sinds ik hersenletsel heb, zijn de mindere dagen echt slechte dagen. Je herkent ze vast wel, als jij ook hersenletsel hebt.    Dagen waarop je je bed met veel pijn en moeite uit komt. Dagen waarop elke vraag van je kind je teveel is. Dagen waarop   zelfs het ritje naar school van een paar minuten als een wereldreis voelt. En hetgeen onze ‘slechte’ dagen anders maken dan   van mensen zonder hersenletsel, is het feit dat je je er niet overheen kunt zetten. Het gaat ook niet perse over als je even slaapt. Maar moeder ben je altijd, 24/7, met of zonder hersenletsel!

 

Dus wat doe je dan, hoe kom je zo’n dag door?

Lees verder op: https://www.hersenstichting.nl/actueel/blogs/detail/hoe-kom-je-de-dag-door-als-moeder-met-hersenletsel-en-weinig-energie

Afdrukken E-mailadres